Bu kış giymeniz gereken 7 Sex and the City kombini

İnternet dünyasında dedikodular hala yeni bir Sex and the City 3 filmi gelir mi gelmez mi diye devam ediyor. Ama filmdeki kıyafetler ve stiller her sezona ayrı bir ilham olmaya devam ediyor. Sizler de Sex and the City’nin fenomem kahramanları gibi havalı ve seksi görünmek istiyorsanız aşağıdaki 7 trende göz atmanız yeterli olur.

Kürk ve çıplak bacak

Yıllar geçse de Carry Bradshaw’ın kürk altına çıplak bacak ve sandaletli görüntüsü asla gündemden düşmeyecek. 2018 gibi sahte kürkün zirveye çıktığı bir yılda da bu kombin hala işe yarayacakların başında geliyor.

Kurtarıcı büstiyerler

1998’de Sarah Jessica Parker’ın dizinin tanıtımı için seçtiği bu kombin dönüp dolaşıp yine moda oldu. Altına maxi bir etek ya da uzun bir pantalonla kombinyebileceğiniz büstiyerler 2018 kışında da kurtarıcınız olacak.

Bu kış giymeniz gereken 7 Sex and the City kombini

Asimetrik omuzlar

Simon Porte Jacquemus genç bir görüntü elde etmek için asimetrik yani tek omuzları kullanmıştı. Bu sezon da tek omuz modası malum. Bir tane edinerek bütün kışı rahatlıkla geçirmeniz garanti.

Haberin Devamı

Parlak görüntü

Bütün arkadaşlarınız arasında parlamanız için tek ihtiyacınız parıltılı bir elbise. Yere kadar uzun, hatlarınızı ortaya çıkaran dar kesimli elbiseler kış aylarında kurtarıcınız olacak.

Tütü eteksiz olmaz

Dior sağ olsun gece kıyafetinden gündüze kat kat tüllü bale etekleri yani tütüleri geri getirdi. İster sandaletlerle ister diz üstü çizmelerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Bu kış giymeniz gereken 7 Sex and the City kombini

Spor şıklık

Ocak gibi soğuk aylarda spor giyinip yine de şık olabilirsiniz. Sarah Jessica Parker rol icabı böyle giyindirilmişti siz de erkek arkadaşınızın büyük bir kabanını alıp spor kombinleyebilirsiniz.

Pastel elbiseler

Günlük elbiselerde pastel tonların yükselişi kışa da yansıdı. Victoria Beckham, Hermes gibi markaların tercihi özenli bir stile sahip gündüz kullanılabilen pastel elbiseler.

DİĞER YENİ YAZILAR