Sonbahara taşan çarpıcı yaz stilleri

2017 yazı bitiyor. Sonbahar kapıya dayanmasına rağmen hava sıcaklığı düşmeden, deniz suyu soğumadan yaz stilinizi son bir defa gözden geçirin. Yaz için aldığınız bir parça diğer sezon için tamamlayıcı olabilir.

Canlı renkler

Bronz teninize capcanlı renkleri tercih etmelisiniz. Yaz sıcaklığı ve parlaklığı sonbaharın ilk günlerinde içinizi ısıtmaya devam etsin diye...

Siyahtan sıyrıl

Siyah kime yakışmaz. Yaz aylarında bile siyah sevenlerdenseniz ancak, renkli bir gözlükle stilinizi hareketlendirebilirsiniz. Bu konuda elinizi korkak alıştırmayın, renkli ya da aynalı camlı gözlükleri tercih edebilirsiniz.

Büyük küpeler
Beyaz bir tişört bile tercih etseniz büyük ve taşlı küpeler şık bir hava katacaktır. Saçlarınızı belki ensenizden toplamak istersiniz.
Grafik tişörtler
İster maxi etek isterseniz bol paçalı bir pantolonla kullanın desenli ve baskılı tişörtlerle sokağa adım atmadan bir yazı bitirdiyseniz üzülürsünüz.
Küçük çantalar
Elinizi kolunuzu bağlayan bir şey olmamalı hele de yazın son sıcak günlerini yaşarken. Bel çantaları özellikle de minik çapraz takılan çantalardan edinmediyseniz geç değil.
Kürklü terlik
Tamam birazcık sıkılmış olabiliriz ama deneseniz öyle demezsiniz. Pofidik, rahat ve tüylü terlik bu yazın en enteresan trendi. Denemek için geç değil.
Mayo şart
Bütün yaz güneşlendiniz. Bikini izi olmadan tatili tamamladınız ama mayosuz bir tatil modadan uzak bir tatil olur. Bayram tatilinde mayo denemeden sezonu kapatmayın.
Sporcu terlikleri
Spor salonundan çıkarken kullanırdınız ama artık sahilde de kullanıyorsunuz. Parmak arası terlik out, sporcu terliği in. Bu yüzden sezon sonunda edinmek için geç kalmış sayılmazsınız.
Yüksek bel
Mayo ve bikinide yüksek belli bir model denemediyseniz sahil modasına adapte olmuş sayılmazsınız. Hemen bir tane alın ve 60’ları yad etmeye başlayın.
Örgü
Örme bikiniler ve elbiseler bütün sahil modasına yön verdi. Ve siz hala mesafelisiniz. İnadı bırakın. Gelecek yaz da sahillerde göreceğiniz bu trende kendinizi emanet edin.
Pantolon-elbise kombini
İster transparan olsun isterseniz düz elbise; pantolonla kombinlemeden yazın bitmesine izin vermeyin.
Omuz trendi
Omuz dekoltesi sonbaharda da bizimle o yüzden örgü ve gömleklerde omuz dekoltesine alışsanız iyi olur. Kazaklarda da bu trendi göreceğiz.
Şapkalar
Bütün yaz uzaktan baktıysanız devasa şapkaları denemek için bu tatil biçilmiş kaftan. Bir tane edinin ve hemen tatilde kullanın. Güneş korumanızın tadını çıkarın.
Sepet havası
Örgü çantaların yükselişi malum. Sahilden gündelik hayata taşınan örgü sepet çantalardan edinmediyseniz indirimde kesinlikle bir tane almalısınız.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR