Şortlar bu yaz yırtık ve dikişsiz

Her yıl olduğu gibi bu sene de yeni şort modelleri meydana çıktı. Yazın olmazsa olmazı şort modelleri arasında dikişsiz, yırtık ve baskılı olanlar başı çekiyor. Kolay konmbinlerle ise hayat kurtarıyor.

Boyfriend şortlar

Boyfriend pantolonları duydunuz, sonra mom jean modası bunu takip etti. Erkek arkadaşların gardırobuna bu yaz da dadanacaksınız çünkü yeni moda üzerinize bir beden büyük görünen denim şortlar. Chloe markası bunun en güzel örneğini sunuyor. Açık mavi kot kumaşıyla tasarlanan şortlarıyla farkını ortaya koyuyor. Eğer denim şortunuz varsa, o zaman istediğiniz hemen her şey ile bunları giyebilirsiniz. Kısa üstler ise yüksek bel şortlarla harika görünüyor.

Paçalar dikişsiz olmalı

Şort seçerken paça kısmının dikişsiz olmasına özen gösterin. Çünkü yırtılmış gibi duran bu yeni trend sahilleri ve yazı da modada ele geçirdi. Dikişsiz paçaları yırtık şortlar takip ediyor. Özenle yırtılan, bir kaplandan kaçıyormuşsunuz izlenimi veren bu trend bu yaz da ortalığı kasıp kavuruyor olacak.

Baskılı ve yüksel bel seçimler
Kumaş şortlar şıklığın en büyük habercisi. Sahilde tiril tiril bir kumaş tercih edip şehirde baskılı, nakışlı bir şortu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüksek bel trendi yazın şortlar ile devam ediyor. Böyle bir şort sadece trendy ve şık görünmenizi değil, aynı zamanda çok rahat hissetmenizi sağlar. Dünya yıldızlarının da tercihi olan renkli kumaş şortlar ise sade bir lüks görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor. Eğer topuklu ayakkabılarla şort giymek isterseniz bir sonraki partide fantastik görünebilirsiniz veya bazı sevimli ve rahat sandaletler ile cool günlük yaz stilleri yapabilirsiniz. Babetler ile eşleştirmek de günlük giymek için oldukça idealdir.
Pembeye dikkat
Sadece kot değil pembenin her tonu da şort olarak bu yazın gözdelerinden. Hem kumaş hem denim olarak alternatiflerini bolca bulmak mümkün.
Erkekler için
Dizin üzerinde biten uzun şortlar hem plaj partilerinde hem de şehirde hayat kurtarıcı. İster kot olsun ister kumaş erkeklerin de şort özgürlüğü unutulmasın. Milano Erkek Moda Haftası’nda takım elbiselerin de altında kullanılan kumaş şortlar yaz modasının en belirgin trendlerinden.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR