Stilinizi renklendirmek için 8 öneri

Kot-tişört sadeliği şimdilerde out. Bu yazın trendlerini yakalamak sarının tonlarını nasıl kombinleyeceğinizi ya da diz üstündeki botlarınızı ne ile giyebileceğinizi bilmekten geçiyor.

1. İpek eşarp dokunuşu

Phoebe Philo’nun yaz kombinlerindeki sihirli dokunuşu sadece siyah bir ipek eşarp oldu. Kıyafetinize ipek eşarp ekleyip aksesuarlarla kombinlediğinizde lüks bir görünüm elde edersiniz. Saçlarınıza özen göstermeseniz dahi stilinize özen gösterdiğiniz o saniyede anlaşılıyor.

2. Botlarla uyumlu tiril tiril elbiseler

Bohem elbiseler sezonun en hit parçalarından. Çiçek baskılı ve nakışlı elbiselerinizi kışlık botlarınızla kombinleyin. Hatta diz üstü botlarınızla mini elbiselerinizi bir arada kullanmaktan çekinmeyin.

3. Kot ceketle kemer

İnce kemerleri ve korseleri gözden geçirin çünkü APC’nin yaptığı gibi kot ceket üzerine kemer kullanmak şimdi moda. Kalın kumaşlı bir kot ceket kullanıyorsanız mutlaka ince bir kemer tercih etmelisiniz. Zıtlıklar bu işten anladığınızı gösterecektir.

4. Crop toplarla salaş pantalonlar

Haberin Devamı

Prada’nın önerisi sokağa taşalı çok oldu. Bu yaz için de kural değişmiyor. Beli açıkta bırakan crop toplarla salaş İspanyol paçalı pantalonları birlikte kullanın, dilerseniz şapka ve deniz kabuklarından oluşan kolyenizi de eksik etmeyin. Bu Woodstock vari görünüm özensiz ama dikkat çekici olacaktır.

5. Takımdan ceketi tutun

Louis Vuitton’un Kyoto resort 2018 şovunda kullandığı ceketi tut ama pantalondan kurtul modası göz alıyor. Çıplak bacaklarla güzel kesimli bir ceketi bilek hizasındaki

botlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

6. Tonlara dikkat

Yazın en göz alıcı rengi kesinlikle sarı ve sarının tonları. Önemli olan asit sarısından uçuk sarıya tüm tonları bir arada düzenli bir şekilde kullanmayı bilmek. Böylece hafta sonuna bir güneş de siz doğurabilirsiniz.

7. Taytları doğru kullanın

Balenciaga’nın 2017 ilkbahar- yaz kreasyonunda görüldüğü gibi spandex pantalonlarla henüz barışmadıysanız taytlarla barışacaksınız. Minik topuklu ayakkabılarınızla ayaklı taytlarınız aerobikten kahvaltıya sizi trendsetter yapacak.

Haberin Devamı

8. Bir trençkot yeter

İnce bantlı bir sandalet ve büyük bir trençkotla cumartesi gecelerini yıkmaya hazırlanın. Bu 70’ler esintili 90’lar New York kızı modeli bütün yaz partilerinde yardımcınız olacak. Raf Simons ve Calvin Klein koleksiyonlarında olduğu gibi yine bacakları açıkta bırakmaya hazırlanın.

DİĞER YENİ YAZILAR