Bahar dolabının olmazsa olmazı 10 parça

Bahar kapıda ama hala yeni sezon karmaşası içinden çıkamayanlara 10 trend öneri...

Spor elbise

Spor ayakkabı ile gündelik kullanıma, stiletto ile geceye hazır eden elbiselerden mutlaka edinmelisiniz. Favori çizgili olanlar.

Beyaz stilletto

Siyahın devri yerini beyazın asaletine bırakıyor. Malum bahar aylarında en çok tercih edilen stiletto rengi ise beyaz olacak.

Boyfriend Jean

Erkek arkadaşla kısıtlamayın. Boyfriend Jeanlerin yanı sıra mom Jean (anne modeli) de çok moda. Skinny pantolonlar tarihin yolunu tutacak. Bahar aylarında rahatlık çok önemli.

Çapraz üstler

Sırt ve göğüs dekoltesini bir arada veren çapraz üstler yazın en büyük kurtarıcınız olacak. Şort ya da etekle kombinlenince smart-casual bir hava veren bu üstler gündüz kadar gece de kullanışlı.

Kısa topuklar

Topuklu ayakkabılarda ve sandaletlerde bu bahar kare ve kısa topuklar moda. Şeffaf ya da ayakkabıya tezat bir renkte topuksa olmazsa olmaz.

Yırtmaçlı etek

Yaza girmeden önce de dolabınızda kesinlikle olması gereken yırtmaçlı etekler şık ve seksi bir görünümü beraberinde getiriyor. İster maxi isterse mini etekte olsun yırtmaç sezonun trendi.

Haberin Devamı

Yuvarlak omuzlu ceketler

Yuvarlak kesim omuzlar vücudunuza uygun ceketi rahatlıkla seçmenizi sağlıyor hem de omuzların oturma derdinden sizi kurtarıyor.

Mini çantalar

İçine belki telefonunuz zor sığacak ama olsun, bu bahar stilinizi minik çantalarla tamamlayacaksınız. Rengarenk, zincir ve nakış detaylı çantaları bulmak ise çok kolay. Hemen hemen bütün hazır giyim markalarının koleksiyonunda bu bahar mevcut.

Şort takımları

Ceket pantolon takımları bu sezon yerini şort ceket takımlara bırakıyor.

Çizgili gömlek

Bahar modasına dahil çizgili gömlekleri hemen her kumaş türünden, her türlü dekonstrüktif yapıda bulmanız mümkün. Kendinize en uygun olana karar verirken vücut tipinizi de göz ardı etmeyin. Enine çizgili modeller genellikle sıkıntı yaratabiliyor.

DİĞER YENİ YAZILAR