Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

20 Mart Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen sürükleyici dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı sevilen diziyi izleyebileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konu alanı hakkındaki detaylı gelişmeleri bu sabah bülteninde görebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hayatın içinden çıkan pek çok acıklı yaşam öyküsüne bu programda tanıklık edebileceksiniz. Yıllardır izine rastlanılamayan kayıplar ve neden yapıldığı bilinmeyen cinayet olayları yine detayları ile araştırılacak ve muhabir kadrosunun araştırmaları ile gerçekler ortaya çıkacak.

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni ekranlar karşısına geçecek. Haberin nabzını tutan sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu akşam bülteninden tek tek öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hayatın içinden çıkan tüm acıklı yaşam öykülerini tek tek bu yayında ele alınıyor. Faili meçhul kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüyler ürpertici pek çok olay araştırılıyor, bilinmeyen gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Programı seyrederken hayret edici pek çok olaya tanıklık edebilir ve gün ortanızı daha hareketli hale getirebilirsiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Haber dünyasına ait tüm merak edilen gelişmelerini ayrıntıları ile bu akşam bülteninde görebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden hava durumuna, spordan politikaya kadar tüm akla gelebilecek gelişmeler bültende ele alınıyor. 20:00’da nefes kesen dizi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” yeni bölümü ile ekranlara dahil olacak. Bu akşamki yeni bölümde, Hızır ve Ünal arasında yapılan hesaplaşma bitiyor ve seyircileri birbirinden farklı gelişmeler bekliyor.

23:30’da “8.Gün” adlı dizinin ilk bölümü ile baş başa kalacaksınız. Sevilen diziyi izlerken gecenizi daha hareketli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 02:15’de “Bahtiyar Ölmez”, 04:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı iki dizinin daha tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı