Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı

17 Ekim Salı gününe ait ATV yayın akışı, 07:00’da başlayan “ATV Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınıza geliyor. Dünya gündemine oturan haberleri en tarafsız ve ayrıntılı şekilde sabahın erken saatlerinde izleyebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı favori dizinin yeni bölümü yayına başlayacak. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ekim Salı

07:00’de başlayan Ana Haber Bülteni dünyadaki gelişmeleri sunarak seyircilerin bilinçlenmesine yardımcı oluyor. Sabahın ilk ışıkları ile güne başlıyorsanız gündeme özgü merak ettiklerinizi bu haber bülteni sayesinde öğrenebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli yaşam programı güncel gelişmeleri ile hafta içi yayın akışına devam ediyor. Kayıp dosyaları, cinayetler ve birtakım farkındalık projeleri ile hem seyircilerini hem de gelen konuklarını bilinçlendirmeye çalışan programda yine farklı yaşamsal konular ele alınacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” haber bülteni yayın hayatına başlıyor. Dünya üzerinde ele alınan siyasi, ekonomik, sağlık ve sosyal konular hakkındaki güncel gelişmeleri özet şeklinde “Gün Ortası” haber bülteni sayesinde seyredebilirsiniz. 13:55’de dram ağırlıklı olan fenomen dizi “Kanatsız Kuşlar” tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Hayatta kalma mücadelesi veren dört çocuk ve diğer yanda çocukları için her şeyi göze alabilecek fedakar bir anne…. Yaşamsal hikayenin konu olduğu dizi ile güzel bir öğle vakti geçirebilirsiniz. Ardından 16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlence programı renkli maceraları ile ekranlarınız karşısına geliyor. Birbirine talip olan çiftler, yeri geldiğinde acıklı öyküleriyle yeri geldiğinde komik anılarıyla hem seyircileri hem de stüdyo konuklarını etkilemeyi başarıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni tarafsız, güncel ve detaylı konuları ile dünya üzerinde gelişen olayları ele alıyor. Akşam kuşağına özgü haberler ile siyaset, sağlık, ekonomi ve sosyal yaşam özgü pek çok alandaki konuları öğrenme fırsatı bulabileceksiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizi yeni bölümleri ile ekranlarınıza çıkıyor. Hızır Çakırbeyli’nin yeraltı dünyasındaki gelişmeleri ve diğer yanda gözünü bile kırpmadan hayatını verebilecek sevdiği kadınları ve çocukları… Nefes kesen dizinin yeni bölümüyle yine ekranların karşısında kilitli kalacaksınız.

23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?“ adlı yarışma programı zorlayıcı ve çelişkili soruları ile yine hem yarışmacıları hem konukları hem de ekran başında izleyen seyircilerini merak içinde bırakacak. Sürükleyici geçen yarışma programı ile gece güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Saat 00:30’da “Aşk ve Mavi” adlı dizi tekrar bölümü ile yine ekranlarınızda yer alıyor. Yeni bölümü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın karşısına geçin. 03:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizisinin, 05:00’da ise “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dram dizisinin tekrarı yayına başlıyor.

Haberin Devamı