Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

15 Aralık Cuma günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasına ait tüm gelişmelerin detaylı şekilde ele alındığı bülteni takip ederek gündemden haberdar olabilirsiniz. Sabaha erken başlıyorsanız; siyaset, sağlık, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok konudaki gelişmeleri ele alan bülteni seyretmeyi unutmayın! Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sevilen dizinin yeni bölümü başlıyor. Düğün ile renklenen yeni bölümde daha pek çok farklı ana şahit olabileceksiniz. Sürükleyici ve nefes kesen kesitleri tüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek bir bölüm karşınızda…. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Aralık Cuma

Sabah ilk olarak 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile gündem gelişmeleri ekranlarınıza gelecek. Gündemin en sıcak gelişmelerini ayrıntılı şekilde öğrenmek istiyorsanız sabah ATV ekranlarında yerinizi alın. 08:30’da “Nihat Hatiopoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini bir program ile yayın devam ediyor. Dini anlamda pek çok konuyu öğrenebileceğiniz programda dilerseniz kendi sorularınızı da yöneltebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan pek çok acıklı hikaye ele alınıyor. Güçlü muhabir kadrosu ile çözüme kavuşturuluyor ve gerçeklerle yüzleştiriliyor. Öğleye doğru saat 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alıyor. Gündeme dair tüm gelişmeler ayrıntılı şekilde öğrenme fırsatı yakalayabileceksiniz. Özet niteliğindeki haberleri takip edebilir ve gündemden haberdar olabilirsiniz.

Saatler 13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Dram ağırlıklı olan sevilen diziyi akşam kuşağında seyredemiyorsanız hafta içi aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. 16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı sizlerle… Cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar uzanan geniş konu içeriği ile pek çok acıklı hikaye çözüme kavuşacak. Heyecan dolu anlar yaşatan programı gün ortasında izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlara geliyor. Haber dünyasına ait tüm sıcak gelişmeleri ekranlarınızdan seyrederek öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı sürükleyici dizi ile akşam kuşağı ekranlardaki yerini alıyor. Nefes kesen yeni bölümü seyrederek akşamınızı daha renkli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmeleri ele alan program yayında olacak. Saatler 01:20’i gösterdiğinde de “Bahtiyar Ölmez” adlı komedi dolu dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 03:50’de “Benim Annem Bir Melek”, 04:50’de “Kırgın Çiçekler” adlı iki dizinin tekrarı sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı