Gazete Vatan Logo

Artık kapıları ve şartları zorluyorum

Ters Manyel dizisiyle internet dizi furyasına katılan Tuğçe Sarıkaya, çağı internet dizisiyle yakaladığını, bundan uzak kalmak istemediğini söylüyor.

Artık kapıları ve şartları zorluyorum

Ters Manyel adlı YouTube dizisiyle seni izliyoruz. Neden bir internet dizisinde olmayı tercih ettin?

Eskiye göre her şey değişti ve bu değişime ayak uydurmak gerekiyor. Artık çoğu kişinin ilk önceliği internet dizileri. Bizim dizimiz 15 dakikalık bir komedi. Her bölümde bir yanlış anlaşılmadan dolayı kaynaklanan durum komedilerini ele alan bir dizi. Son dönemde hayatımıza giren kişiler hep internet üzerindeki platformlardan olduğundan çağımız o yöne doğru giderken bundan uzak kalmak istemedim ve çağı bu şekilde yakaladım.

Hem oyunculuk hem modellik dünyasında olan biri olarak ikisinin ayrımını yapabiliyor musun yoksa iki meslek de senin için aynı mı?

İkisinin de ayrımını yapabiliyorum. İki meslek de popüler dünyanın getirdiği işler. Gelen tekliflerden sonra oyunculuk eğitimi almaya başlayan biriyim. Modellikle oyunculuğu asla aynı şekilde değerlendiremem. Bunun yanında bir de sunuculuk tarafım var. Sunuculuk yapmayı da çok seviyorum ve son dönemde sunuculuk teklifleri almaya başladım. Hatta yakın zaman bir programda sunuculuk yapabilirim.

Haberin Devamı

Rekabet var mı?

Modellik dünyasında veya oyunculukta, rekabet de, arkadaşlık da yok. Çünkü yakın arkadaşınız başka bir işte rakibiniz oluyor. Benim hiç böyle duygularım yok ama birçok insanda var. Bu yüzden arkadaş kalamıyorsun.

Bir oyuncu her rolü oynamalı

Son dönemde kariyerine sanki biraz daha ağırlık verdin. Öyle mi?

Aslında öyle oldu. Başlarda hayatın gidişatına kendimi kaptırdım ve işlerime yoğunlaşamadım. Ama şimdi işleri ve şartları zorlamaya başladım. Eskiden sadece gelen teklifleri değerlendirip olduğum yerde bekliyordum. Ama şimdi bazı kapıları kendim zorlamaya başladım.

Mesafeli olduğun roller var mı?

Bence oyuncuysan mesafeli olduğun bir rol olmaz. Bir oyuncunun her rolü oynaması lazım. Oynadığım karakterlerin çeşitliliğini seviyorum. Benden uzak karakterler benim için öğretici oluyor.