Gazete Vatan Logo

Son dakika parti rehberi

Yılbaşına sayılı günler kala hâlâ geceye yönelik iyi bir planı olmayanlar için ünlü sanatçılarla dolu özel bir “son dakika” programı çıkardık.

Sanatçılar bu gece için özel şarkı listesi hazırladı

Mekanların en büyük avantajları size limitsiz içkinin yanında ciddi bir güvenlik imkanı da sunuyor olmaları. Ayrıca sanatçılar bu geceye özel performans ve şarkı listesi ile hazırlanıyor. Çoğu programda ekstradan dansözler de geceye renk katacaklar. Fiyatların yüksek olmasındaki neden ise birçok kişinin aynı anda eğleneceği özel localara sahip olması.

İstanbul Boğazı manzaralı Çubuklu Hayal Kahvesi’nde yeni yılı Türk rock müziğinin en köklü gruplarından biri olan Duman ile karşılayabilirsiniz. Program sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Sınırsız
yerli içki ve gurme yemeklerin yer alacağı gecenin fiyatları ise 8 kişilik masa için 2000.00 TL, 2 kişilik masa içinse 550.00 TL. arasında.

Yılbaşı gecesini Bengü ile beraber geçirmek isteyenler Swissotel Ankara’da olacak. Dansöz, yemek ve sınırsız içkinin yer alacağı
programda çocuklu aileler için uyuma odaları da bulunuyor.
Fiyat: 185 ile 575 TL. arasında.

İstanbul Gönen Hotel’in Safir Salonu’nda 2013’ü Erkan Yolaç’ın sunumu, Emel Sayın ve Nükhet Duru’nun performansı eşliğinde karşılamak için geç kalmayın.
Fiyat: 299 ile 999 TL. arasında.

31 Aralık gecesi Volkan Konak ve sonrasında Berkay ile devam edecek olan yılbaşı organizasyonuyla yeni yıla hoşgeldin demek isteyenler Grand Cevahir Hotel Şişli’de. Fiyat: 570 ile 870 TL arasında.

Günay Restoran 2013’ü Sibel Can ile karşılayacak. İstanbul’un tek gazinosu olan Günay’da lezzetli bir mönü de sunuluyor.
Fiyat: 250 ile 450 TL. arasında.
2013 yılına unutulmaz bir başlangıç yapmak için; Suada Club / Galatasaray Adası’nda Yalın ile yeni yıl partisi var. Konser
dahilinde Bir yabancı içkinin
yer alacak. Fiyat: 112 TL.

Murat Boz, 2012 yılının son gecesinde İstanbul Hilton Convention Hall 1’de sahne alıyor. Kurulacak olan büyük bar ve içki üniteleri ile misafirlerine sınırsız yerli içki keyfini sorunsuz yaşatmayı vaat ediyor.
Fiyat: 129 ile 1.000.00 TL. arasında.

Gülşen yeni albümünde yer alacak yepyeni şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne kendisine ün kazandıran hitleriyle Renaissance İstanbul Bosphorus’da. Gecede Gülşen’e Ozan Çolakoğlu eşlik edecek. Fiyat: 1.600-3.300.00 TL. arasında.

Boğaz Köprüsü’nün hemen yanında bulunan Ortaköy Princess Hotel’de gerçekleşecek yılbaşı partisi’nde DJ Suat Ateşdağlı, Cihat Uğurel ve Ozan Çolakoğlu yer alacak. Fiyat: 119-682,50 TL. arasında.

Son yılların hit şarkılarına imzasını atan Hadise sürprizlerle dolu bir gece için Congresium Ankara’da. Gecede DJ David Şaboy ve ritm ustası İlker Çolak da yer alacak. Fiyat: 150 TL.

Türkiye’nin en önemli ve köklü gruplarından MFÖ, sınırsız içkili yılbaşı konserinde. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu Hall 2’de gerçekleşecek olan gecenin açılışını Shantel yapacak. Fiyat: 1000.00- 2250.00 TL. arasında.

Türk pop müziğinin en güçlü kadın vokallerinden biri olan Sıla, 2013 yılına girerken
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu Hall 1 sahnesinde. Fiyat: 875-4000.00 TL. arasında.
Birbirinden renkli konser ve etkinliklerle, dolu dolu bir yılı geride bırakan Babylon 2012’yi Virgin Radio Yeni Yıl Partisi ile geride bırakmaya hazırlanıyor.
Gecenin DJ’leri Erkan Yavaş ve Selami Bilgiç. Fiyat: 55.50

Jolly Joker İstanbul’da sınırsız yerli içkinin yer alacağı gecede Oğuzhan Uğur ve Türkiye’nin tek reggae grubu Sattas özel bir
performans gerçekleştirecek.
Fiyat: 79-155 TL. arasında.

İstanbul’un merkezi Taksim’de, şehrin ilk dubleks odalı oteli olarak açılan Rixos Elysium Suites Taksim ve Rixos Pera İstanbul’da yeni yıl eğlencesi sunuyor. Yeni yılı Rixos Elysium Suites’de karşılayan misafirler geceye “Yılbaşı Gala Yemeği” ile başlıyor. DJ performansı eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar
süren eğlence sonrası yılın ilk kahvaltısını da burada yapıyor.

Billionaire Club, yeni yılı 31 Aralık Pazartesi gecesi gerçekleşecek muhteşem bir partiyle karşılıyor. Yılbaşı gecesi Londra’dan gelecek “The It Girls” modern kabare grubunun şovuna sahne alacak. Kendi müziklerini yapan ve dansları ile büyüleyen The It Girls nefes kesen performanslar sunacaklar. Ayrıca çok özel bir yemek mönüsü ve limitsiz içki de geceye renk katacak olan detaylar arasında.

Haberin Devamı