Gazete Vatan Logo

Moment İstanbul'da kampanya

Moment İstanbul projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

%1 KDV avantajına sahip projede daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Ayrıca 120 aya kadar %0,94 faiz oranıyla anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi de kullanılabilen projede, alternatif ödeme planları da yer alıyor.

2 bin 200 kişi yaşayacak

Tamamlandığında 2 bin 200 kişinin yaşayacağı Moment İstanbultoplam 10 bin 157 metrekare arazi üzerine kurulu ve tamamlandığında Kartalın en büyük yaşam alanlarından biri olacak. Kartal E-5 bandında, Adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul’da inşa çalışmaları hızla devam ediyor.

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Projenin satış ofisinde yer alan 2+1 tipindeki örnek daire de konut alıcılarının ziyaretine açıldı. Dairelerin büyüklükleri 74,69 metrekare ile 314,23 metrekare arasında değişiyor.

Mart 2017'de teslim

Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten seyir terasına kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna,hamam,spa, kapalı otopark, fitness, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Haberin Devamı

E-5’in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Moment İstanbul’da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.