Gazete Vatan Logo

Lüks arabalar ile hızlı kovalamaca

Hız ve macera tutkunu sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği “Hızlı ve Öfkeli’’ altıncı kez beyazperdede. Bu defa İspanya ve İngiltere’de çekilen hikayenin öncekilere göre daha derin olduğunu söyleyen eleştirmenler ne kadar haklı tartışılır. Çete çökertip soygun ile milyonlarca doları kazandıklarından beri paranın tadını çıkaran kahraman ekip artık eskisi gibi yaşamanın özlemini çekmeye başlar. Ailelerini özleyen ve evlerine dönmek isteyen ekip bu defa karşımıza çok farklı çıkacak ve tekliflerini sundukları insanlar onları oldukça zorlayacak.

(Fast & Furious 6)
Y: Justin Lin O: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Luke Evans Yapım: 2013 ABD

AKSİYON
imdb: 7.7

Filmden notlar


- Daha önceki hikayelerde Brezilya ve Japonya’da yapılan çekimler çok ilgi görmüştü. Bu defa film çoğunlukla İngiltere’de çekilmiş olsa da seyirciler İskoçya, Los Angeles’daki Eko Park ve Glasgow’a götürülecek.

- Filmde eşi benzeri olmayan bir çok araba göreceksiniz.

- Justin Lin, yönetmen koltuğunda heyecanı seyirciye yaşatırken 3, 4 ve 5’inci senaristi Chris Morgan görevi başarı ile tamamlayarak imzasını atmış.

- Bir zamanlar dünyanın en iyi üçüncü kadın dövüşçülerinden biri olarak kabul edilen Gina Carano, Ajan Riley rolünde karşımızda.

- Michelle Rodriguez, Letty rolü ile bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Dominic’in (Vin Diesel) erkeksi sevgilisi olarak izlediğimiz Letty bu defa düşmanlarla işbirliği içinde olacak. Ve ekip onu durdurabilmek için oldukça çaba sarf edecek.

- Hızlı ve Öfkeli’nin 7’ncisinin de çekileceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı