Gazete Vatan Logo

Cem Yılmaz gibi filmler yapmak istiyorum!

Cem Yılmaz gibi filmler yapmak istiyorum!

TRT'nin iddialı dizisi Baba Candır'da izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu'nun gönlünde sinema yatıyor. "Sinema filmi kalıcı bir değer bırakabilmek için yapılıyor. Diziler öyle değil" diyor ve ekliyor: "Sürekli olarak aynı oyuncuların birlikte film yaptıkları yapımlar istiyorum. Bunu Cem Yılmaz yapıyor.”
Oyunculuğa nasıl başladınız? Küçüklükten beri istediğiniz bir şey miydi?
Çocukluğumdan beri istediğim bir şey dersem bekli de yalan söylemiş olurum ama ailemin ve okulda sınıfımın içinde hep farklı bir çocuktum. Farklı derken çok özel bir yeteneğim olduğundan değil çok rahat ve toplum önünde rahat edebilen bir çocuktum. İnsanları eğlendirmek için sürekli kafa patlatan biriydim, herhalde bu durum o yolda gitmeme çok etkili oldu. Bir de Türk filmlerinin hastasıydım yani sabah öğle akşam verseler izlerdim aynı filmi 75 kere izlemişliğim vardır o kadar hayranıydım.
Dizi mi sinema mı reklam mı? Tercihiniz hangisi, neden?
Aslına bakarsanız hepsi farklı birbirinden. Sinema filmi bir insan için kalıcı bir değer bırakabilmek için yapılıyor. Diziler öyle değil, diziler daha çok para kazanabilmek ve hayatını geçindirmek için yapılırken, sinema filmi ise bir eser bırakma adına yapılıyor. Reklam filmlerinin ise sizi, eğer iyi bir markanın yüzüyseniz, oyuncuyu başka bir klasmana taşıdığını düşünüyorum. Ama bana soracak olursanız; kendi ekibimle istediğim tarzda filmler yapabilmeyi tercih ederim. Bunun dünyada örnekleri var; Seth Rogen, James Franco gibi böyle birkaç oyuncunun kendi arkadaşları ve ekipleriyle çektiği filmler var, sürekli olarak aynı oyuncuların birlikte film yaptıkları hatta bunu Türkiye’de Cem Yılmaz’da yapıyor arkadaşlarıyla film çekiyor, benimde öyle bir niyetim var açıkçası…
Komedi size daha yakın gibi.
Ne yalan söyleyeyim komedi oynamak çok keyifli bir şey; hem gülüyorum, hem güldürmeyi çok seviyorum. Kendim de gün içinde sürekli böyle bir adam olduğum için; şaka yapmaktan, sürekli arkadaşlarımla eğlenmekten hoşlanan birisi olduğum için galiba biraz daha kolay oluyor benim adıma.
GÜNDE 6 ÖĞÜN YEMEK YİYEREK 62 KİLO VERDİM
Zayıflama kararını nasıl aldınız?
İki sene de 62 kilo verdim. Öyle 3 ayda verilen 30 kilolar sağlıklı şeyler değil, bunu herkesin bilmesini isterim. Bir de asla ve asla takviye ilaçları, zayıflama haplarını ve fazla araştırmadan yaptırılan mide küçültme ameliyatlarını tavsiye etmiyorum. Bir insanın bir şeyi istedikten sonra yapamaması mümkün değil, bir insan bir şeyi kafasına koyarsa o şey gerçekleşir. Gerçekten istedim ve zayıfladım.
Nasıl oldu bu mucize? Günde 6 öğün yemek yedim. Daha çok ızgara ve sebze ağırlıklı beslendim. Ana öğünlerimin yanında muhakkak salata yedim az yağlı. Yoğurt ayran, bunlar çok önemliydi ve faydalıydı. Kalorisi düşük ama metabolizmayı hızlandıran şeyler yedim.
EŞİM DE BENİM GİBİ OYUNCU
En beğendiğiniz oyuncu kim?
Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Her oynadığı rolde bir öncekinden apayrı ve farklı şeyler yapmasını, vücudunu bu şekilde kullanabilmesini çok takdir ediyorum.
Eşinizin de oyuncu olmasının artı ve eksi yönleri?
Artı yönleri çok fazla. Bizim mesleğimizin gecesi gündüzü ve saati olmadığı için sabah 09:00 akşam 17:00 çalışan biriyle beraber olman çok zor.

Haberin Devamı