Gazete Vatan Logo

23 NİSAN’DA NE YAPALIM

Rahmi Koç Müzesi

Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek ‘Vosvos’ boyama etkinliği ile 23 Nisan rengarenk bir şölene dönüşüyor. Rahmi M. Koç Müzesi’nin ev sahipliğinde Klasik Otomobil Kulübü’nün desteği ile düzenlenecek bu renkli şölen, 23 Nisan Salı günü çocukları bekliyor. Tüm çocukların davetli olduğu bu etkinlik için özel olarak hazırlanan ve beyaza boyanan 1976 model ‘Vosvos’, çocukların hayal gücündeki gibi renklenecek.

İş Bankası Müzesi tasarrufu öğretecek

5-13 yaş grubundaki çocuklar 23-28 Nisan tarihleri arasında Türkiye İş Bankası Müzesi’nde birbirinden eğlenceli, bilgilendirici atölye ve etkinliklere katılacak. Etkinliklere katılacaklar tasarrufa dair bilgiler öğrenecek. Hafta boyunca ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere katılabilmek için ad-soyad, yaş bilgileri ile atölyenin bilgilerinin muze@isbank.com.tr adresine gönderilmesi yeterli olacak.

Kırtasiye

Faber-Castell, 23-24 Nisan’da Nezih Kırtasiye’nin desteğiyle, Şaşkınbakkal ve Buyaka AVM’deki Faber-Castell şatosunda çocukları birbirinden farklı boyama aktiviteleriyle eğlendirecek.

Ülker Çocuk Sinema Şenliği

Ülker Çocuk Sinema Şenliği, bugün perde açacak. Ülker çocuklara Cesur Balık filmini hediye edecek. Etkinlik bu yıl ilk defa sinema salonuna kavuşan Ağrı’da da çocuklar sinemanın büyülü dünyası ile tanışıp mutlu anları ve anıları paylaşacak. Çocuklar, bu yıl da sürpriz hediye kutuları ile sinemalardan ayrılacak.

Doğuş Çocuk Senfoni konseri

Türkiye’nin ilk ulusal çocuk senfoni orkestrası Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında, ‘Notalar Müzikali’ projesi ile İstanbul, Bursa ve Edirne’de sahne alacak. Müzikal, ünlü oyuncu Serhan Arslan’ın sunumuyla yarın Bursa’da, 22 Nisan’da Edirne’de, 23 Nisan’da ise İstanbul’da müzikseveri ağırlayacak.

Oyuncak

20-23 Nisan tarihleri arasında her gün 12.00-19.00 saatleri arasında Kanyon’da yer alan LEGO Star Wars etkinliği ile çocuklar Star Wars oyuncakları ve karakterleriyle oyunlar oynayacak.

Sheraton’da pasta kursu

Sheraton İstanbul Ataköy, Çocuk Bayramı’nda çocuklara, çikolata ve pasta yapım kursu ile eğlenceli dakikalar yaşatacak. Çocuklar en sevdikleri tatlı çikolata ile dopdolu bir gün yaşayacak.

Sakıp Sabancı Müzesi

Sakıp Sabancı Müzesi bugün çocukların kontrolüne bırakılacak. Saat 10.00 itibarıyla müzedeki tüm görevleri üstlenerek, bilet kesmeye başlayacak. Çocuklar, ayrıca Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu'nda rehberlik yapacak, güvenlik görevlisi, eğitimci olacaklar.

Beşiktaş’ta şenlik

Beşiktaş Belediyesi’nce
23 Nisan’da düzenlenecek şenlik resim yarışması, satranç turnuvası, çocuk kitapları festivali gibi renkli etkinliklerle sürecek ve İsmail Ünal’ın da katılacağı muhteşem bir çocuk karnavalı ile son bulacak.

İstanbul Modern

İstanbul Modern, 8. Çocuk Şenliği’ni Geleceği Aydınlatan Fenerler adlı programla kutluyor. 28 Nisan’a kadar düzenlenecek şenliğe 3 bin çocuk katılacak. 4-12 yaş grubu çocuklara yönelik atölye çalışmaları yapılacak.

Mutlu edecek hediye

Gratis’te çocuğunuzu mutlu edebileceğiniz o kadar çok hediye seçeneği var ki... Rengarenk battaniyeler, okulda kullanabileceği sevimli kırtasiye malzemeleri, çantalar ve
daha birçok seçenek mağazalarda bekliyor.

Haberin Devamı