Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 451. yeni bölümünde Ekip, Bedran'ın peşinde!

Arka Sokaklar 451. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Ekip, Bedran'ın peşine düşüyor. Heyecanlı olaylarıyla izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar bu akşam izlenebilecek.

Arka Sokaklar 451. yeni bölümünde Ekip, Bedran'ın peşinde!

Arka Sokaklar 451. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar'da gerilim artıyor, heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İşte yaşanacaklar...

ARKA SOKAKLAR 451. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hüsnü'nün gelini Asiye, Bedran'ın elindedir ve hayatı tehlikededir! Arka Sokaklar 451. Bölüm 6 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Bedran’a çatışmada kurşun saplanmıştır. Bedran’ın adamları, kurşunu çıkarması için Ambulans doktoru ve yanındaki hemşireyi kaçırırlar. Hemşire, Asiye’dir. Doktor ve Asiye, Bedran’daki kurşunu çıkarır; ancak Bedran kendine geldiğinde, ikisini de öldürmelerini emreder. Hüsnü'ler, Bedran’dan önce Asiyeleri bulmak için harekete geçer. Köyde yaşayan Caner, Mesut'lara yardım etmek için Bedran'ları gördüğü yerde polise haber verir. Mesut'lar baskına hazırlanır. Caner’i evine Hande’yle gönderirler. Bedran, Hande ve Caner’in karşısına çıkar ve silahını onlara doğrultur.

Güle ise, kocasının intikamını almaya kararlıdır ve Bedran’ın yanına gelir. Bedran, şehrin ortasında kanlı bir eylem yapma niyetindedir ve Güle’yi de canlı bomba olarak kullanacaktır. Bedran, Güle’ye büyük bir restoranı patlatması görevini verir…

Haberin Devamı

Pınar ve Ali’nin yakın arkadaşları Fırat ve Damla İstanbul’a yerleşmişlerdir. Akşam yemeği içinde plan yaparlar. Fırat ve Damla kızlarıyla beraber buluşacakları mekana önden gider. Pınar, Zeyno ve Efe ile birlikte mekana ulaşmaya çalışmakta, Ali de işlerin yoğunluğu sebebiyle geç kalmış bir an önce emniyetten çıkmaya çalışmaktadır. Pınar, çocuklarla birlikte Ali’den önce eylemin yapılacağı restorana ulaşır, aracını park eder ve Damlaların yanına doğru yürümeye başlar.