Gazete Vatan Logo

Apsiyon Hizmetleri 1 Lira'dan Başlıyor

En iyilerin tercihi Apsiyon, Hızla Büyümeye Devam Ediyor.

Apartman, site, rezidans, iş merkezi, plaza, AVM gibi toplu yaşam alanlarının yönetimleri ile profesyonel yönetim firmalarına yazılım desteği veren Apsiyon, yöneticilere tüm yönetim faaliyetlerini takip edecekleri teknik anlamda kolaylıklar sağlıyor.
Apsiyon; Park Aparts 1-2, Platform Merter, Batı Şehir, İnnovia 3, Kent Plus, Varyap Meridian gibi prestijli projelerde sektörün lider firmalarından Soyak, Varyap, Yeşil İnşaat, Emay İnşaat, Eroğlu Gayirmenkul, Ege Yapı Group’un da aralarında bulunduğu Türkiye genelinde 4000’in üzerinde site ve 220.000’in üzerinde konuta hizmet veriyor.
Apsiyon, sadece yöneticinin değil site sakinleri ve personellerinin de etkileşim içerisinde olabilecekleri bir sistem sunuyor. Site sakinleri kendilerine ait aidat detaylarını, web sitesi üzerinden izleyip, site duyurularını takip ederek, istek ve şikayetlerini yöneticiye iletebiliyor. Sosyal tesis rezervasyonlarını yapabiliyor, hatta site sakinleri birbirleri ile yine Apsiyon üzerinden mesajlaşabiliyor, ister evde otururken, ister iş yerlerinde çalışırken komşularıyla ya da yöneticileriyle Apsiyon üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyorlar.
Site sakinleri, sistemin kredi kartlı tahsilat modülü ile ödemelerini online olarak güvenli bir şekilde yapabiliyorlar. Bu sayede yönetimler, pos bulundurma maliyetleri ve banka komisyonlarına katlanmadan tahsilat oranlarını büyük ölçüde arttırabiliyorlar. Ayrıca kredi kartı ile yapılan ödemeler ertesi gün yönetimin hesabına geçmiş oluyor.
Apsiyon’u, diğer programlardan ayıran önemli özelliklerden biri de bankalarla entegre olarak çalışması. Yönetimin çalıştığı banka hesabına gelen tahsilatlar, kişilerle eşleştiriliyor. Böylece yönetimin bankadan ekstre almasına gerek kalmadan, yapılan tahsilatlar ilgili kişilerin hesabına sorunsuz olarak işlenmiş oluyor.
Apsiyon’a tek adımda kolayca kayıt olarak hiç bir kurulum gerektirmeden kullanmaya başlayan siteler hem daire başı aylık sadece 1 TL den başlayan düşük ücretler ile tam entegre bir sisteme sahip oluyor hem de sürekli teknik destek hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Apsiyon’u donanım ve platform bağımsız olarak diledikleri yerden, internete erişim sağlayan her türlü cihazdan kullanabiliyorlar.
Ayrıntılı bilgi için www.apsiyon.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı