Gazete Vatan Logo

Antalya’da FETÖ/PDY'nin maliye ayağı soruşturmasına 7 tutuklama

Antalya’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak ve Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında ‘Bylock’ kullandığı gerekçesiyle gözaltına alın 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Antalya’da FETÖ/PDY'nin maliye ayağı soruşturmasına 7 tutuklama

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında gelir uzmanı, gelir uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, veri hazırlama, kontrol işletmeni. eczacı bulunan ve örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullandığı tespit edilen 8 kişi, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı. 1 kişi polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken 7 şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Antalya 4. Sulh Ceza Hakimliğince tamamlanan sorgularının ardından şüpheliler A.Ş., E.Ş., M.Ç., N.S., S.S.T., S.G. ve Z.Y. TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.