Gazete Vatan Logo
Magazin Annesi konuştu: Çaresizdim korkmuştum

Annesi konuştu: Çaresizdim korkmuştum

Geçtiğimiz hafta Lupus hastası olduğunu ve yakın arkadaşının kendisine böbreğini verdiğini açıklayan Selena Gomez’in annesi Mandy Teefey konuştu: “Bir anne olarak çok çaresizdim, korkmuştum. Tek yapabileceğim şey dua etmekti”

Annesi konuştu: Çaresizdim korkmuştum

Oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez (25), geçtiğimiz hafta Lupus hastalığı (bağışıklık sisteminin bozulması ile meydana gelen rahatsızlıklar) sebebiyle böbrek nakli olduğunu açıklayarak şaşkına uğratmıştı. Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin yakın dostu Francia olduğunu söylemişti. Şarkıcının yaşadığı hastalık ve tedavi süreciyle ilgili bir açıklama da annesi Mandy Teefey’den geldi. Instagram hesabında kızı ile Francia’nın hastanede çekilmiş görüntüsünü paylaşan anne, şu ifadelere yer verdi:

“Bu fotoğraf benimle sonsuza dek yaşayacak en nefes kesici anlardan biri. Fotoğrafa bakarak her an her şeye hazır olabileceğimizi biliyorum. Bir anne olarak çaresizdim, korktum ve tek yapabildiğim Francia’nın güzel ailesi, ikisi için de dua etmekti. Selena bir böbrek kazandı ben ise küçük kızımı geri aldım. Onunla birlikte bir kızım daha oldu... Selena, Francia ve ailelerimiz için dua eden, yanımızda olan herkese teşekkürler. Sevgimiz, dualarımız ve Tanrı sayesinde o hastaneden sağ çıktık!”