Gazete Vatan Logo

Android Pay büyümeye devam ediyor!

Android Pay hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan gelişmelere bakacak olursak Android Pay için beş yeni ülke daha hizmet listesine eklendiği açıklandı.

Android Pay büyümeye devam ediyor!

Android Pay hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Google I / O 2017 etkinliği sırasında, Android Pay'i daha fazla kullanıcıya ulaştıracaklarını açıklayan Google yetkilileri, hizmet listesine beş yeni ülkenin daha eklendiğini duyurdu.

Android Pay, daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor!

Google bu yeni beş ülkede henüz ne zaman hizmete gireceklerini açıklamadı, fakat bu yeni ülkeleri gün yüzüne çıkarttı. Bu ülkeler, Tayvan, Rusya, Brezilya, Kanada ve İspanya olarak belirtildi.

Yeni eklenecek ülkeler ile birlikte hizmet verdiği ülkelerin sayısını 15'e çıkartacak olan Google, Android Pay'i ilerleyen günlerde daha fazla pazarda aktif edeceklerinin de sinyalini verdi.

Ayrıca Google, Mastercard ve Visa kullanıcılarına sunduğu bu hizmeti, Ekim ayında PayPal kullanıcılarına da sunmayı düşündüklerini de açıkladı. Böylece PayPal kullanıcıları da mobil üzerinden rahatlıkla ödeme yapabilecekler.
Henüz Android Pay'in ülkemizde ne zaman hizmete gireceği hakkında bir fikrimiz yok. Ancak Google, daha fazla ülkenin pazarına açılmayı düşünüyor. Böylelikle, ülkemizde de en kısa süre içinde Android Pay hizmeti ile baş başa kalacağımızı tahmin etmekteyiz.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı