Gazete Vatan Logo

Amiral gemisine 50 bin sipariş

Opel, yeni Insignia ile satış hedeflerini aştı. Otomobil kısa süre içinde 50 bin sipariş aldı. Tüketiciler full donanımlı Insignia’yı tercih etti

Amiral gemisine 50 bin sipariş

OPEL’İN yeni amiral gemisi Insignia, Avrupa genelinde 50 bin adetlik siparişi kısa sürede yakalamayı başardı. Müşterilerinin büyük çoğunluğunu full donanım Insignia tercih etmesi dikkati çekti.

Tüketiciler Insignia’da sunulan akıllı bilgi-eğlence sistemi Navi 900 IntelliLink’i, AGR sertifikalı ergonomik koltukları ve IntelliLux LED matrix farları istedi. Sipariş edilen her 10 Insignia’nın yaklaşık 9’unda Navi 900 IntelliLink talep edildi. Türkiye pazarına bakıldığında OPC Line Sport tasarım unsurları, Navi 900 IntelliLink, Flexride adaptif şasi, Head up Display ve Bose ses sistemini kapsayan Premium tasarım paketi yoğun ilgi gördü.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Haziran’da satışa çıkan Insignia’nın önemli bir satış performansına imza attığını belirterek, şunları kaydetti: “Bu modelimizde sunduğumuz IntelliLux LED Matrix farlar sınıfının en gelişmiş aydınlatma sistemlerinden. Adaptif Cruise Control sistemi otomatik olarak hızı sabitlemenin ötesinde önde seyreden otomobille takip mesafesini koruyabiliyor ve gerekli durumda hızı azaltıyor ya da otomobili tümüyle durdurabiliyor. Şerit Takip Sistemi güvenliği arttıran diğer bir teknolojik özellik. Head Up Display’i de eklediğimizde üstün güvenlikli sürüş için gerekli tüm teknolojilere sahip oluyorsunuz.”

Haberin Devamı