Gazete Vatan Logo
Magazin Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı!

Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı!

Geçtiğimiz gün sarışın bir kadınla sahilde görüntülenen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın yanındaki kız, çiftin öz kızları çıktı.

Ali Küçükbalçık'ın görüntülendiği kadın öz kızı çıktı!

Ünlü şarkıcı ve yazar Onur Akay, bu sabah sarışın bir kadınla görüntülenen Ali Küçükbalçık ve Kibariye'nin boşanacağını yazdı. Konu hakkında araştırma yapan Akay, görüntülerdeki gencin, çiftin öz kızları olduğunu öğrendi.

ÖZ KIZLARI OLDUĞUNU DUYUNCA ÖZÜR DİLEDİ

Bu sabah yazdığı yazıda "O kadın Kibariye'nin yakın bir arkadaşı. Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve "Belgelensin, affetmem." diyen Kibariye boşanıyor" diyen Onur Akay, konu hakkında detaylı araştırma yapınca görüntülerdeki kişinin çiftin öz kızları olduğunu öğrendi. Olayın ardından yeni bir yazı yazan Akay, "Kibariye ve eşinden özür diliyorum" dedi.

"ÇOK GÜVENDİĞİM BİR MAGAZİNCİ KİBARİYE'NİN YAKIN ARKADAŞI DEDİ"
Sabah yazdığı yazı sonrasında ikinci bir yazı yazarak çiftten özür dileyen Akay, şunları söyledi: "Kibariye'nin boşanmasını isteyen ne kadar çok insan varmış meğer. 14 Temmuz Cumartesi günü, Bodrum Yalıkavak'ta sarışın bir kadınla görüntülendiği söylenen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, yanındaki sarışın kadın için çok güvendiğim usta bir magazinci," Kibariye'nin yakın arkadaşı" dedi. Bende bunu duyunca Kibariye'ye yakın ve güvendiğim bir organizatörle konuyu konuştuğumda, "Kibariye çok kötü günler geçiriyor, bu sefer boşanacak dedi." Bende Kibariye ile ilgili o yazıyı kaleme aldım.
"AİLE SÖZ KONUSU OLUNCA ARAŞTIRMA YAPTIM"
Ancak burada bir aile söz konusu olunca tekrar konuyu araştırmak istedim ve Kibariye'nin eşinden öğrendiğim bilgi karşısında çok şaşırdım. Basının çektiği o fotoğraftaki sarışın kadın dedikleri, Kibariye ve Ali Küçükbalçık'ın öz kızıymış. Ben kişilerin kendisinden, ailesinden ve yakınlarında olan tanınmış kişilerden duymazsam, kesinlikle yazmıyorum ama bu sefer yakın ve tanınmış kişiler beni de yanılttı. Kibariye ve eşinden özür diliyorum."

Haberin Devamı