Gazete Vatan Logo

Alaçatı’da lezzet ve konfor üssü

Alaçatı’nın denize sıfır butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, yeni sezonda mutfağını ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ve deneyimli ekibine emanet ediyor.

Alaçatı’da lezzet ve konfor üssü

Alaçatı’daki Premier Solto Hotel by Corendon, bu sezon, ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç önderliğinde yenilediği mutfağı, oda kahvaltı konseptli 88 deluxe odası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla misafirlerini Alaçatı’nın büyüleyici atmosferine davet ediyor.

Alaçatı taş mimarisinin güzel örneklerinden biri olan otel, merkeze sadece 2 kilometre uzaklıkta, eşsiz güzellikte bir koyda konumlanıyor. Dünyaca ünlü sörf merkezlerine yürüyüş mesafesindeki otelin sade ve konforlu dizaynı misafirlerine Ege’nin mavi sularının manzarasını kesintisiz sunuyor. İster dubleks aile odası, isterseniz tek katlı sade döşenmiş odalarında rahatınız için her şey düşünülmüş.

Davetler için güzel bir alternatif

Geniş toplantı salonu, çim alanı ve havuz başındaki özel etkinlik alanıyla toplantı ve davet düzenlemek isteyen misafirlerinin de ihtiyaçlarına cevap veren Premier Solto Hotel, 24 saat açık Thematique Bar ve Pupa Pool Bar’a da sahip. Otel dileyen misafirlerine deneyimli kadrosu ile deniz manzaralı SPA & Wellness hizmeti de sunuyor. Otelin kapalı havuzunda da yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mutafakta lezzet şöleni
Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’in yöresel malzemelerle hazırladığı zeytinyağlılar mutlaka denenmeli. Balık ve et yemeklerine getirdiği yorum ile Sevinç’in sunduğu lezzetler iştah kabartıyor. Ayrıca yaz sezonu boyunca Eyüp Kemal Sevinç mutfak atölyelerine de ev sahipliği yapacak.