Gazete Vatan Logo

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’dan flaş açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bugün yapılacak seçim ittifakı zirvesine ilişkin "Yerli ve milli unsurlarla ittifakımız var. Çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Seçim ittifakı teknik bir konu, konuşmak için erken." dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’dan flaş açıklamalar

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği seçim ittifakı konusu ile ilgili, "Yerli ve milli unsurlarla ittifakımız var. Çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Seçim ittifakı teknik bir konu, konuşmak için erken." ifadelerini kullandı.

Ünal açıklamasında, "Bugünkü ana gündem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili mevcut sistemin uyumlu hale getirilmesine ilişkin tüm değerlendirmeler denilebilir" dedi.

Mahir Ünal açıklamasında şunları söyledi:

ABD'DEKİ RIZA SARRAF KUMPASI DAVASI

17-25 Aralık'ta başaramadıkları bir süreci küresel ölçeğe taşıdılar. Hapiste kalmamak için ABD ile anlaştım diyen birisi ile gündem belirlenecekse Amerikan yargısı üzerinden Türkiye'de hukuk işletilecekse biz böyle bir durumu kabul etmiyoruz.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

Bir şeyin orjinali görmediğiniz müddetçe o belge sahte durumundadır. Savcılık bu belgeleri talep etmiştir. Belgelerin içeriği tarafımızdan bilinmediği sürece bizim nezdimizde sahtedir. Mesele bundan sonra yargının meselesidir. Belge diye fotokopileri dağıttılar. Bu belge dedikleri şeyin içeriği nedir? Bunlarla ilgili bundan sonraki süreçte yargı karar verecek. İftira attıkları kişiler de yargıya başvurmuş durumdalar. Bu konu bundan sonra mahkemede konuşulacaktır. Artık Türkiye siyasetinin gündemini rehin almaktan vazgeçmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı