Gazete Vatan Logo

Ağaoğlu'ndan sürpriz proje

Ağaoğlu Maslak’ta sürpriz yaptı, 850 daireli yeni projeyi Ağustos’ta satışa çıkarıyor

Maslak Ayazağa’daki 242 dönümlük arazide yaklaşık 6 bin konut ile Türkiye’nin en büyük alanlı projesini Eylül’de satışa çıkarmaya hazırlanan Ağaoğlu, Ağustos’ta ise bölgede sürpriz bir projeyi görücüye çıkaracak. Ayazağa’daki projelerine 250 metre mesafede yer alan 27 dönüm üzerinde 850 konutluk yeni bir projeyle bölgeye dikkat çekmek istediklerini söyleyen Ali Ağaoğlu, “Bizden daha önce ev alanların taleplerinden yola çıktık. Projeyi 3 günde satarız” dedi

Maslak Ayazağa’da 242 dönümlük arsada Emlak Konut GYO ile hâsılat paylaşımı usulüne göre yapılan en büyük gayrimenkul projesinin son hazırlıklarını yapan ve merakla beklenen projeyi Eylül’de satışa çıkarmaya hazırlanan Ağaoğlu Grubu, konut alıcılarını aynı bölgede Ağustos ayında yeni bir projeyle buluşturacak.

Maslak Ayazağa projesine 250-300 metre mesafede 27 dönümlük bir arazileri daha olduğunu ve burada önümüzdeki ay 850 konutluk bir projeyi satışa çıkaracaklarını açıklayan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Ayazağa Kültür Merkezi’nin karşısında, Askeriye’nin bitişiğinde, Ayazağa’daki büyük projemize 250-300 metre mesafedeki arsada yeni bir proje hazırlıyoruz. Henüz geliştirme aşamasında olduğumuz projenin detayları üzerinde çalışmakla birlikte B ve üzeri gelir grubuna hitap etmesini planlıyoruz” dedi. Bu projeyi kendilerinden daha önce daire alanların taleplerini göze olarak hazırladıklarını ifade eden Ağaoğlu, “Bölgeye dikkat çekmek istedim. Bu proje bizim için Eylül’de satışa sunacağımız dev proje öncesinde adeta bir yolluk. 3 günde satacağımızı öngörüyorum” diye konuştu.

Böylece ikisi Maslak’ta; biri Bahçelievler’de, diğeri ise Avrupa yakasında olmak üzere bu yıl 4 yeni proje ile inşaatını yürüttükleri yeni konut sayısını 10 binin üzerine taşıdıklarını hatırlatan Ağaoğlu, “Avrupa yakasındaki diğer proje için ise iki bölgeyi inceliyoruz” dedi.

Hızla fiyat belirleniyor

Ayazağa’da 242 dönüm arazide İstanbul’un en büyük hacimli projesini hayata geçirmeye hazırlanan ve 5-6 bin konuttan oluşacak konut, ticaret ve turizm imarına imkan veren projeyi Eylül‘de satışa çıkaracak olan Ağaoğlu, projenin fiyatlarını ve tasarımını belirleme çalışmalarının yürütüldüğünü kaydetti.

Beylikdüzü ile ilgilenmiyoruz

Beylikdüzü’nde Migros Alışveriş Merkezi’ni yıkarak alışveriş merkezini de içeren bir rezidans projesi geliştirdiği söylentilerinin doğru olmadığını belirten Ali Ağaoğlu, “Beylikdüzü’nü içine alan bölgeyi, hem helikopterle hem de karadan neler oluyor, İstanbul nasıl gelişiyor görebilmek amacıyla gezdim, inceledim. Ancak proje geliştirmek için hedeflediğim bir bölge değil” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı