Gazete Vatan Logo

Adıyaman Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alıyor

Adıyaman Üniversitesi öğretim üyesi almak için ilan açtı

Adıyaman Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alıyor

Adıyaman Üniversitesi doçent,profesör ve doktor öğretim üyesi almak için başvuru detaylarını yayımladı. İlanı bugün açan üniversitede başvuru süresi 15 gün. Profesör ve Doçent adaylarının Personel Daire Başkanloğona, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekiyor.

Üniversite'nin Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre;

1- Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin '.Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, doçentlik belgesinin suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin dilekçeleri ekinde özgeçmişini, doçentlik belgesinin suretini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

3- Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin -.Dilekçeleri ekinde, özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

Doktor öğretim Üyesi kadrolarına Doçentler başvuramazlar.