Gazete Vatan Logo

Acun Ilıcalı paylaştı! İşte Survivor'ın detayları

Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım başladı. 2 Şubat akşamı ekranlara gelecek olan bölümle ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı...

Acun Ilıcalı paylaştı! İşte Survivor'ın detayları

Survivor 2019 için heyecanlı bekleyiş devam ederken yarışmacılar da bir bir belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı geçen hafta Survivor'a gidecek ilk ismin Hakan Kanık olduğunu duyurmuştu. Dün de eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak'ın Survivor'a katılacağını söylemişti. Ilıcalı biraz önce de Survivor'ın yeni adasından ilk fotoğrafı paylaştı

Acun Ilıcalı az önce Survivor adasından fotoğraf paylaştı ve altına "Survivor’ın yeni adasına ilk adımı ben attım" notu düştü.

İşte merakla beklenen Survivor hakkında belli olan detaylar...

2 Şubat'ta başlayacak olan Survivor 2018 yarışma programı için geri sayım başladı!

Bu sene Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekrana gelecek olan programın Türk yarışmacıları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Geçen hafta Acun Ilıcalı tarafından duyurulan ilk isim Hakan Kanık olmuştu.

Acun Ilıcalı, bu ismi açıkladığı Twitter mesajında, "Survivor Türkiye - Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. MasterChef Türkiye'den tanıdığınız Hakan Kanık. Kendisine başarılar diliyorum" demişti.

Haberin Devamı

Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı ise Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak oldu.

Acun Ilıcalı Instastory'de yaptığı paylaşımda ''İşte Survivor Türkiye-Yunanistan ikinci yarışmacısı, Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak. Kendisine başarılar dilerim...'' dedi.

SURVİVOR'IN İKİNCİ YARIŞMACISI SEDA OCAK KİMDİR?

Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor.

Parkurda kendisine çok güvenen Seda, ''Korkum yok, hırsıma güveniyorum'' sloganı ile dikkat çekiyor.