Gazete Vatan Logo

ABD’li kadınlar sahte Türk’ün peşinde

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde temizlik ürünleri fabrikası bulunan Atıl Pekşen, sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflarını kopyalayan ve ‘Alexander Gotze Muller’ adıyla açtığı profil ile ABD’de 5 kadını kandırıp, paralarını alan kişi nedeniyle zor duruma düştü.

ABD’li kadınlar sahte Türk’ün peşinde

Pekşen’in hem Türkiye’deki hem de yurt dışındaki gezilerinde çektirdiği fotoğrafları kopyalayan kişinin özellikle ABD’deki kadınlarla arkadaşlık kurduğu, uzun sohbetler sonucu kendisine aşık ederek, çeşitli bahanelerle para talep ettiği ortaya çıktı. İş insanı Pekşen, ABD’li kadınlardan 5’inin, dolandırıldıktan sonra kendisine ulaştığını söyledi. Pekşen, kendisine ulaşan 5 kadını sosyal medya üzerinden tanıştırarak, birlikte şikayetçi olmalarını sağladı.

Atıl Pekşen, ABD’nin San Francisco kentinde yaşayan Marcela Escamilla adlı kadının kendisine attığı mesajı da sosyal medya hesabından paylaştı. Pekşen, “Bu ‘Alexander Gotze Muller’ benim fotoğraflarımla kadınları kandırmaya devam ediyor, bugün bir şikayet daha aldım. Konu artık FBI’da” dedi. Kadınlardan 2’sinin bir araya gelerek, hem polise hem de FBI’a konuya ilişkin şikayetçi olduklarını aktaran Pekşen, “5 kadından 2’sini buluşturabildim. 1’ini 16 bin dolar dolandırmış, diğerinden para istemiş” dedi.