Gazete Vatan Logo
Futbol Gülüyorum

Gülüyorum

Gerets: “Hâlâ takımdaki kaderim tartışılıyor. Başkan ’Şampiyon olmasak da Gerets kalacak’ diyor. Daha ne demek lazım"

G.SARAY Teknik Direktörü Eric Gerets G.Saray TV’de çarpıcı açıklamalar yaptı. Şampiyonluk yarışındaki durumlarından hakemlere, bugün oynayacakları kritik Konyaspor maçından ’Sezon sonunda gönderilecek’ söylentilerine kadar birçok konuda konuşan Belçikalı teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Sözleşmemdeki 1 yıllık opsiyon kullanılmasına ve imza atılmasına rağmen hâlâ takımdaki kaderim tartışılıyor. Başkan ’Şampiyon olsak da olmasak da Gerets görevine devam edecektir’diyor. Başkan da ben de yalan söylemiyoruz. Israrla aksini yazanlara sadece gülüyorum.

‘AYKUT’A FAUL YAPILDI’
TRABZONSPOR maçında puan kaybetmemeliydik ve iyi mücadele ederek 3 puan almayı başardık. Beşiktaş maçındaki şanssız yenilginin ardından, takımdaki bütün futbolcular çok üzgündü. Bu mağlubiyeti taraftarlarına unutturmak için çok hırslandılar ve gerekeni yaptılar. Kaptan Hakan Şükür takım arkadaşlarının motivasyonu için gerekeni yaptı. Biz ise, daha çok idmanlarda izleyerek motive ettik. Hatta, bu zamana kadar ortaya koydukları iyi futbolla ilgili bir kaset hazırlattık. Çünkü sürekli eleştiriler ve olumsuzluklar futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O maçta kaleci Aykut’a, yediği golde faul yapıldı.

‘KONYA MAÇI ÖNEMLİ’
INAMOTO sezon başından beri eleştiriliyor. Ancak özellikle de Trabzonspor maçının ikinci devresinde çok iyi oynadı. İliç de her geçen gün daha iyi olacak. Hafta sonu yapılan maçta ayağı kırılan Musa Büyük için biz de büyük üzüntü yaşadık. Umarım en kısa zamanda sahalara döner. Şanssız bir andı. Şunu da belirtmek isterim ki Arda’nın bu sakatlıkla bir ilgisi yok. Konyaspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Tek hedefimiz galip gelmek. Konyaspor gerçekten iyi ve kaliteli bir takım, dikkatli olmalıyız. Konya’ya 3 puan için gideceğiz ve alacağız.

EMRE’DEN ÇOK MEMNUN
EMRE Aşık’ın da son haftalarda gösterdiği performanstan memnunum. Trabzonspor maçında da gördük ki, Emre Aşık belki de takımın en iyisiydi. Son iki haftada oynadığı futbolla en değerli 2-3 oyuncumuzdan birisiydi. Emre takımdaki en iyi hava hakimiyetine sahip oyuncumuz.”

Haberin Devamı