Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaşlı Kleberson Wolfsburg'u istiyor

Beşiktaşlı Kleberson Wolfsburg'u istiyor

Beşiktaş'a 2005-2006 sezonu başında Manchester United'tan 2 milyon 600 bin Euro bonservis bedeli ile transfer olan Jose Kleberson, geride kalan bir buçuk yılda istenilen penformansa bir türlü ulaşamadı

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana'nın göreve başladığı günden bu yana vazgeçemediği oyunculardan biri olan Kleberson Süper Lig'te ilk yarının sona ermesinin ardından satış listesine konmuştu. Beşiktaş'ın 4 milyon Euro bonservis bedeli ile satışa çıkardığı Brezilyalı oyuncu için şu ana kadar 3 kulüp devreye girdi. Panathinaikos, Olimpiakos ve Wolfsburg takımları Kleberson için yaklaşık iki haftadır pazarlıklarını sürdürüyorlar.

Olimpiakos, Brezilyalı oyuncu için son olarak 2 milyon 750 bin Euro'luk bir teklif verdi. Trabzonspor'dan Marcelinho'yu alan Wolfsburg ise beklemeye devam ediyor. Alman kulübü transferin son gününe kadar bekleyerek, Brezilyalı oyuncuyu alabilecekleri en iyi fiyata almaya uğraşıyor.

Öte yandan Jose Kleberson'un da tercih ettiği takımın Wolfsburg olduğu öğrenildi. Kleberson'un futbol hayatını Almanya'da sürdürmek istemesi ve Türkiye macerasından sonra, Yunanistan'da da istediği ortamı bulamamaktan çekinmesi bu kararında etkili olduğu belirtildi.

Kleberson, tüm bu gelişmeler karşısında bir an önce transferinin gerçekleşmesi ve yeni takımı ile anlaşma imzalamayı beklerken, siyah beyazlı takımdan alacaklarından da vazgeçebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı