Gazete Vatan Logo

Tacizciyi babaya aile infazı

Mersin Merkeze bağlı Davultepe Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 Nisan’da tanınmayacak durumda bir erkek cesedi bulundu

Otopsi sırasında cesedin üzerinden büyük bölümü yanmış, bir erkek fotoğrafı çıktı. Jandarmanın mahalle muhtarına gösterdiği fotoğrafın Ağrı-Patnos nüfusuna kayıtlı Cesim Y.’ye ait olduğu belirlendi. Soruşturma sonunda Cesim Y.’nin yaklaşık bir ay önce öz kızı 14 yaşındaki S.Y.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla eşi tarafından şikayet edildiği, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı anlaşıldı. Bu bilgiler üzerine Cesim Y.’nin eşi 47 yaşındaki Zöhre Y., 26 yaşındaki oğlu Murat Y., diğer oğlu 17 yaşındaki F.Y. ve tacize uğradığı ileri sürülen kızı S.Y. gözaltına alındı.

Piknikte cinayet
Cesim Y.’nin 30 yıllık eşi Zöhre Y.’nin “Serbest bırakıldıktan sonra da bu sapıklığı sürdürdü. Defalarca uyarmama rağmen dinlemedi. Sonunda, onu öldürmeye karar verdik. Havanın güzel olduğu bir gün öğleden sonra piknik yapmak üzere hep birlikte evden çıktık. Gittiğimiz tenha yerde, oğlum F. bıçakladı, öldüğünü anlayınca yakındaki bir inşaata götürüp üzerine benzin döküp ateşe verdik” dediği öğrenildi. Anne ile 3 çocuğu, sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, cinayete karışan, ancak, adı açıklanmayan bir kişi de aranıyor.

Haberin Devamı