Gazete Vatan Logo

Tecavüzcüye 10 yıl sonra infaz

Konya’da 5 gün önce bir çöplükte cesedi bulunan galericinin, 10 yıl önce tecavüz ettiği 14 yaşındaki kızın akrabası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Konya’nın Meram ilçesinde galerici Ömer Gürarslan (57) 5 gün önce bir minibüsle evinin önünden kaçırıldı. Polis, aynı günün akşamı galericiyi Karatay ilçesindeki bir çöplükte öldürülmüş olarak buldu. Evinin etrafında yapılan incelemede, bir mağazaya ait güvenlik kamerasında Gürarslan’ın kaçırıldığı aracın görüntüsü saptandı. 700’e yakın minibüsü kontrol eden polisler cinayetin işlendiği olay yerine 3 kilometre uzaklıktaki Refik Erdoğan’a ait çardakta aracı buldu.

“OTOMOBİL ALACAĞIZ DEDİK”
Erdoğan’la birlikte oğlu Mustafa (24) gözaltına aldı. Mustafa Erdoğan cinayeti arkadaşları Mehmet Kuyucak (20), Muhammet Kopacak (19) ve Mehmet Kaplan (19) ile birlikte işlediğini itiraf etti. Erdoğan ifadesinde, Gürarslan’ın 10 yıl önce uzaktan akrabası olan A.Ö’yü (14) kaçırıp tecavüz ettiğini belirterek şunları söyledi: “Böyle bir insanın cezalandırılması gerektiğini düşündüm. Arkadaşlarımla telefonlar dinlenir diye düşünerek MSN’den konuşup olayı anlattım. Kendisinden otomobil satın alacağımızı söyleyip randevulaştık. Buluşunca da birlikte öldürdük.”

Haberin Devamı