Gazete Vatan Logo

Mint Kağıthane'nin yüzde 81'i satıldı

Mint Kağıthane lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Mint Genel Müdürü Özgür Doğan ‘Projenin %81’lik kısmının satışının 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını, bunda 2017 yılında faaliyete geçecek metro hattı ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile gerçekleşen birlikteliğin etkili olduğunu’ söyledi.

“Garantili proje konsepti ve hızlı teslim ile müşteri memnuniyeti ve güvenini kısa sürede kazandıklarını” söyleyen Doğan,“projenin Mart 2017 tarihinde teslim edileceğini, ilk kiralamayı kendilerinin yapacağını böylece kiracı adaylarına komisyon maliyeti yüklenmeyeceğini, bölgede bulunan ofis yoğunluğuna karşılık rezidans nitelikli kaliteli mesken azlığı nedeniyle kiralama işleminin teslime kadar tamamlanacağını umduklarını, teslimden sonra da hizmete devam edeceklerini, inşaatın %30’unun tamamlandığını, Kağıthane bölgesinin ulaşım imkanları içinde özellikle metro’nun bölgeye gelecek olması sebebiyle gerek yatırımcılar gerekse kullanıcılar için büyük bir tercih sebebi olduğunu’ belirtti.

285.000 TL’den başlayan fiyatlar

14 katlı tek bloktan oluşan MintKağıthane'de 104 adet konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. Her yöne ulaşım imkânı sunabilen bir yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Mint Kâğıthane; Çağlayan Adliyesi’nin 1,5 km, Mecidiyeköy’ün 2,5 km ve Kanyon Alışveriş Merkezi’nin 3 km yakınında yer alıyor. 2017 yılında açılacak olan Kabataş-Mahmutbey metro hattının ve 3’üncü havaalanına ulaşımı kolaylaştıracak olan raylı sistemin bir durağı da Mint Kağıthane’ye sadece 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Faaliyete geçecek metro hattı ile ticari anlamda da ofis projelerinin hayata geçeceği Kağıthane bölgesinde 40.000’e yakın beyaz yakalının çalışacağı öngörülüyor. Beyaz yakalı çalışanların yatırım ve aynı zamanda oturum tercihi olan Kağıthane’de ayrıca 4 adet özel üniversite bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Yüksek getiri potansiyelinin yanısıra MintKağıthane düşük aidatları ile de konut sahiplerinin bütçelerine katkı sağlıyor.Banka kredili ve vadeli esnek ödeme planlarının sunulduğu Mint Kâğıthane’de fiyatlar peşin alımlarda285 bin TL’den başlıyor.MintKağıthane’de aynı zamandasosyalleşmeye imkan sağlanacak oyun odası, lounge, fitness, laundry, seyir terası, misafir odaları, toplantı ve organizasyon odası ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçları düşünülmüş.

Haberin Devamı

Vizyoner ve dinamik birliktelik

Mint markası; gayrimenkul sektöründe nefes alan yenilikçi yaşam alanları ve konseptler geliştiren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’u ve 26 yılı aşkın finans sektörü deneyiminden sonra gayrimenkul sektörüne adım atan Sefer Altıoğlu’nu, vizyoner ve dinamik projeler için aynı çatı altında buluşturuyor.

Ortaklardan gelen bilgi birikimi, yüksek inşaat kalitesi ile zamanından önce ve kusursuz konut teslimlerini hedefleyen Mint; çevre dostu yenilikçi hizmetleriyle Kâğıthane ve Çağlayan bölgesinde hayata geçirilen diğer dönüşüm faaliyetlerine de örnek teşkil edecek projeler üretecek.