Gazete Vatan Logo

Burcunuzun şehri hangisi

Burcunuzun en çok huzur bulacağı tatil şehrinin hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Hayatın bir çok alanında olduğu gibi, tatil ve gezi seçimlerimizde de Zodyak'ın etkisi kaçınılmaz biçimde kendini gösteriyor. Sizin burcunuza göre ideal tatil nasıl?

Koç

Başına buyruk koç burcu tamamen kendi isteğine göre yalnız başına ve çok aktif olduğu tatilleri sever. Bir ateş burcu olan koç, sıcak havalarda kendilerini sınayacakları ve yeni şeyler keşfedecekleri yerlerde mutlu olurlar. Çok renkli, çok çeşitli böyle örnek bir tatil için Dubai iyi bir seçim olacaktır.

Boğa

Dinlenmeyi, kaliteli şeyleri denemeyi tercih eden boğanın vazgeçilmez damak tadı onu lezzetli mutfağını test edeceği ve alışveriş alternatiflerinin bol olacağı tatil mekanlarında kendini mutlu ve keyifli hissedecektir.

İkizler

Sosyal olmayı yeni etkinliklerde bulunmayı çok seven ikizler için, yeni insanlarla tanışmak ve sosyalleşmek çok önemlidir. Kültürel ziyaretleri ve gece hayatını çok seven ikizler için ideal tatil şehri Londra'dır.

Yengeç

Evcimen yengeçler, ailesi ile deniz ya da nehir bölgelerinde mutlu mesut tatillerde çok mutlu olur. Bu yanıyla en çok hitap eden bölge Yunan Adaları'ndaki küçük şirin ve sıcak otellerdir.

Haberin Devamı

Aslan

İhtişam, lüks ve zenginlik tutkunu aslan burçları elbette bu özelliklerine uygun kentlerde mutlu olabiliriler. Kültürel ziyaretler, konserler onların tatillerine renk katacaktır. Bu açıdan birinci sıradaki tatil şehri elbette Paris'tir.

Başak

Hayatın tüm boyutlarında çok iyi planlama yapan, attığı her adım için kendini mükemmel biçimde organize eden başaklar yeni yerler keşfetmeyi ve kültürel zenginlikler içinde olmayı tercih ederler. Bu fırsatı bolca sağlayacak şehir elbette Roma'dır.

Terazi

Sosyal ve huzurlu olabildikleri gibi, sıklıkla dengesi de şaşıran terazilere gezilerinde aradıkları samimi insanlar, güzel plajlar, bol güneş çok iyi gelecektir. Bu yanıyla en iyi tercih İspanya kentleri olacaktır.

Akrep

Akreplerin kaşif ruhu ve romantizm sevdası için en uygun şehir Venedik'tir. Tarihi dokudaki mistizm ve çekici gece hayatı ile akreplere keyifli bir tatil sunacaktır.

Yay

Seyyah ve keşifçi yay, eğitsel, kültürel ve tarihi gezileri çok sever. Bu yanıyla zengin tarihi, ilginç kültürel zenginliği ile Mısır yay burçlarının ideal tatil mekanlarını sunar.

Haberin Devamı

Oğlak

Geçmişe ve tarihe olan tutku ve bağlılığı, görkem ve ihtişama olan bağlılığı ile oğlak burçlarının ideal gezi ve tatil kenti Prag'tır.

Kova

Merak, yenilik ve keşif tutkunu kovanın en bol galeri ve müzeleri ile ideal gezi ve tatil şehri Berlin olacaktır.

Balık

Hayalperest balıkların dinlenmek, mistizmin doruklarına çıkmak için en iyi seyahat yerlerinden biri olan Japonya,ruhsal gelişimine ve kendi iç yolculuklarına fırsat sunan Japonya en güzel seçim olacaktır.