Gazete Vatan Logo
Magazin Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşe doğum günü mesajı!

Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşe doğum günü mesajı!

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu Melis İşiten ile boşanan Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından, "Nice yaşlara Melis" notu ile eski eşinin doğum gününü kutladı.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşe doğum günü mesajı!

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile dünyaevine girmiş ve 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu tatmştı. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında sürpriz bir şekilde İşiten ile yollarını ayırma kararı alan Kaygılaroğlu, bugün 29 yaşına basan eski eşinin doğum gününü kutladı.

Sosyal medya hesabından kızı Ada ve eski eşi ile olduğu bir kareyi yayınlayan oyuncu, "Nice yaşlara Melis" notunu düştü. Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile boşandıktan sonra Instagram'dan uzun bir süre kaldırmadığı aşk pozlarını geçtiğimiz ay silmişti.

Bunun üzerine İşiten de, bir takipçisinin "Sen neyi bekliyorsun? Sen de kendi hayatına bak bence..." yorumuna cevap vermişti.

İşiten, "Belki bakış açına yeni bir yol çıkar… Bazı insanlar geçmişlerine sarılırlar, onların arkasında durmaktan güç alırlar, onlara gülümsemeyi ve sahip çıkmayı tercih ederler. Ben böyle bir kadınım. Küçükken geçirdiğim bir operasyon sebebiyle boydan boya bir izim var ve onu çok seviyorum. Acısını hatırlayıp bugün sahip olduğum sağlığıma şükrediyorum." demişti.

Haberin Devamı