Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu havaalanında: Göbek aldı başını gitti

Ünlü oyuncu havaalanında: Göbek aldı başını gitti

Bir süre öncesine kadar formda vücuduyla dikkat çeken ünlü oyuncu havaalanında görüntülendi. Bu fotoğraflar da hayranlarını ikiye böldü.

Ünlü oyuncu havaalanında: Göbek aldı başını gitti

Üzerinde yolculuk için seçtiği eşofman altı, tişört ve spor ayakkabılarıyla görüntülenen oyuncu, zaman zaman giysisini düzeltme ihtiyacı hissetti. Sosyal medya platformlarında görüş bildiren bazı hayranları "Böyle bir ortamda böyle bir halde bu fotoğrafları çekmeniz çok mu gerekliydi?" derken bazıları da "Onun kadar ünlü biri her an görüntüleneceğini bilmeli" diye görüş bildirdi.

Ünlü oyuncu Russell Crowe, arkadaşı Britney Theriot ile birlikte Sidney Havaalanı'nda görüntülendi. 55 yaşındaki oyuncu bir ara kıyafetini düzeltirken de objektiflere yakalandı. Son dönemde aldığı kilolarla konuşulan Russell Crowe'un göbek bölgesinin iyice büyüdüğü de dikkatlerden kaçmadı.

Crowe'un rol aldığı ve psikopat bir karakteri canlandırdığı Unhinged filmindeki rolü için kilolarına kilo kattığı ileri sürüldü.

Birçok hayranı zaten fazla kilolarıyla sorunu olan Crowe'un rol için bile olsa bu kadar şişmanlamasının sağlığını tehlikeye attığını savundu.