Gazete Vatan Logo

İstanbul'da düşen askeri helikopterle ilgili açıklama: Gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız!

İstanbul'da bu akşam saatlerinde askeri helikopterin düşmesiyle ilgili birçok isimden açıklama ve başsağlığı mesajı geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, askeri helikopterin düşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız." dedi. Meclis Başkanı Binali Yıldırım da şehit askerlerle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

İstanbul'da düşen askeri helikopterle ilgili açıklama: Gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız!

Cumhurbaşkanlığı'ndan düşen helikopterde şehit olan askerlerle ilgili taziye mesajı yayınlandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamada "İstanbul Çekmeköy’de içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

MECLİS BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Meclis Başkanı Binali Yıldırım yayınladığı taziye mesajında; "Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi'nde çevre apartmanlara ve vatandaşlarımıza zarar gelmesin diye site bahçesine kendisini savurarak zorunlu iniş yapmak isteyen askeri helikopterdeki 4 kahraman askerimiz şehit düşmüştür. Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:
"Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun."
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:
"İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun"
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu:
"İstanbul'da askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli:
"İstanbul’da düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum."
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:
"Çekmeköy’de meydana gelen elim helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlik mertebesine ulaşan ruhları şad olsun. Hepimizin başı sağ olsun."
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:
"İstanbul'daki helikopter kazasında şehir olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:
İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sebebiyle şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bölgede bulunan vatandaşlarımızın zarar görmemesi için büyük gayret gösteren kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız. Başımız sağolsun.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:
"İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:
"Türk Milleti'nin başı sağ olsun! İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikopterimizde Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet, ruhlarını şad eylesin."
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:
İstanbul'da askeri helikopterin düşmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyor, bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kazada yaralanan 4 askerimizin şehadet haberini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederim.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi:
İstanbul’da yaşanan elim helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş:
"Çekmeköy'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 4 askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu:
Çekmeköy'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun.

Haberin Devamı

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan:
"Çok büyük bir acı duyarak buraya geldik" diyen Adan, " Bütün milletimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Cenab-ı Allah bir daha böyle bir acıyı göstermesin diye dua ediyoruz"

Haberin Devamı