Gazete Vatan Logo
Magazin Canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Oyuncu Meral Kaplan, yardımcısını ve annesini darp ettiği iddialarını Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yanıtladı. "Psikolojim bozuktu kimseye vurmuyorum, itiyorum" dedi. Programa katılan abla Yıldız Kaplan da kardeşinden şiddet görmediğini söyleyerek, görüntüler üzerinden yardımcıyı suçladı.

Canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Ünlü oyuncu Meral Kaplan evinde yardımcısını ve annesini darbettiğini iddialarını Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında yanıtladı.

Oyuncu o günlerde psikolojik olarak çok zor durumda olduğunu bir travma geçirdiğini anlattı. Kaplan 'Bunlar beni öldürecek mi' diye bir düşünceye girdiğini söyledi. Doktor bana, beyin kanaması geçirmek üzere olduğumu, inme inmek üzere olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü iddia ederek şikayetçi olan Meral Kaplan'ın, bakıcıyı, annesini ve kız kardeşini darbettiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.

Kaplan iddiaları kesin bir dille yalanlarken, ‘Eşim evime gizli kamera sistemleri kurmuş, ses kayıtlarımı ve görüntülerimi alıyor’ dedi. Annesini ve kardeşine vurmadığını söyleyen oyuncu görüntülerin montaj olduğunu söyledi. Boşanma aşamasında olan Kaplan halen boşanmak üzere olduğu eşiyle aynı binada altlı üstlü oturuyor. Bu görüntülerin davalık olduğu eşi tarafından bilinçli olarak çocuğunun velayetini almak için organize edildiğini söyledi.

Haberin Devamı

ERHAN KANİOĞLU: EŞİM 21 GÜN BOYUNCA ÇOCUĞUMUZA KAHVALTI HAZIRLAMAMIŞ

Yayına telefonla bağlanan Erhan Kanioğlu, "21 gün boyunca kamera kayıtlarını izledim Meral çocuğumuza kahvaltı vermemiş" dedi.