Gazete Vatan Logo

‘Akşener tuzak kurdu’

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yüklendi. İşte Bahçeli’nin açıklamaları…

‘Akşener tuzak kurdu’

DON KİŞOTLAR: Siyasi Don Kişotların varlığı oldukça düşündürücüdür. Akşener’in, geçen hafta partisinin grup toplantısında milliyetçi harekete yönelik hakaretamiz, hırçın ve hasis sözleri zincirleme tepki ve olaylara neden oldu. Bu kötü sözlerin hepsini muhatabına aynen iade ediyoruz.

n PİS DAVET: Akşener’e sosyal medyadan karşılık verince hadiseler vuku buldu. Biz cevap verince İP Genel Başkanı sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti. Davet varsa icabet eden de çıkacaktı, gerçekten çıkmıştır. Üsküdar ilçe başkanımız ve beraberindeki bir grup ülküdaşımız Küplüce’ye gidip bu kişinin evinin önünde demokratik protestolarını yaptılar.

KAMERA TUTAN EL: İşin tuhaf yanı, İP Genel Başkanı’nın evinde çoktan sahnenin kurulup figüranların yerini alması, tuzağın da tesis edilmesidir. Ankara’da adres verip Üsküdar’a konuşlanması, ‘evde iki kişiyiz’ demesine rağmen karanlıkta kalan üçüncü şahsın arka plandan olan biteni kamerayla kayda alması dikkatli gözden kaçmamıştır. Kamera tutan el kimindir?

Haberin Devamı

CASUSLAR: Hem Pensilvanya vakası (silahlı eylem) hem de Üsküdar vakası ne ilginçtir ki aynı kapıya açılmış, aynı tarihlere denk gelmiştir. Üsküdar’da tuzak kurulmuştur. Küplüce’de gizli ve gizemli eller tezgahlarını açmışlardır. CHP, HDP, yurt dışına kaçan casuslar hemen Küplüce savunmasına geçmişlerdir.

GELİN ULAN DENİR Mİ?: Üsküdar’da hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalar şahitlik edildi. Toplumun gözü önünde siyaset yapan bir siyasetçi muhataplarına pencereyi açıp da ‘erkekseniz gelin ulan’ diyebilir mi?

CİBALİ KARAKOLU: (McKinsey tartışması) Be hey zır cahiller, pek çok ülkede faaliyeti olan, ülkemizde de yıllardır faal halde bulunan McKinsey denetim ve danışmanlık şirketidir. Akıl ve irade milli olduktan sonra istişari nitelikli sunduğu teklif ve görüşlerine ister uyar uygularsınız, isterse de gerisin geriye iade edersiniz. McKinsey’e Duyun-u Umumiye demek, IMF demek, kozmik oda vakası demek, kayyum demek cehalet değil, gaflet değil, su katılmamış ümmiliktir. Ve tehlikelidir, itirazımız buna yöneliktir. İpsizi sapsızı, CHP’si HDP’si, gitsinler dertlerini Cibali Karakoluna anlatsınlar, buldukları taktirde Marko Paşa’ya içlerini döksünler.

Haberin Devamı