Gazete Vatan Logo

Koç Holding: İndirimlerle destekliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından bugün açıklanan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı” ile ilgili Koç Holding’den açıklama geldi.

Koç Holding: İndirimlerle destekliyoruz

Koç Holding yaptığı açıklamada, Bakan Albayrak tarafından açıklanan mücadele programını uygun sektörde ve belirli ürünlerde yapacakları indirimlerle desteklediklerini duyurdu. Son 5 yılda yaptıkları yatı-rımdan örnek veren Koç Holding, Koç Topluluğu olarak 90 yılı aşkın süredir Ülkemizin ekonomik ve top-lumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son 5 yılda yapmış oldu-ğumuz 35 Milyar TL’lik yatırım da bunun somut bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Koç Holding yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Son dönemde memleketimizin karşı karşı-ya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte gelebileceğimize inanıyoruz. Hiç şüphesiz uzun vadeli sürdürülebilir büyümeyi sağlama yolunda en öncelikli unsur ekonomide güven ortamının oluşmasıdır. Doğru politikalarla sanayimizi güçlendiren, Ar-Ge, üretim, istihdam ve ihracat kabiliyetlerimizi artıran ve yatırımları teşvik eden bir yaklaşım ülkemizin sahip olduğu potansiyeli daha da ileri taşıyacaktır.

Haberin Devamı