Gazete Vatan Logo

Erkenci Kuş 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can arasında...

Erkenci Kuş 11. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi son bölümde Can ve Sanem arasında yaşanan belirsizlikler bir bir çözülürken ikili arasında yaşanan romantik anlar da izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Erkenci Kuş 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem ve Can arasında...

Salı akşamlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 11. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Can arasında yaşanan romantik anlar izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken yayınlanan Erkenci Kuş yeni bölümde Sanem ve Can arasında yaşanan romantik anlar devam ediyor. Can Sanem'e olan aşkını itiraf etmeye hazır olsa da Sanem uygun ortamın gelmesini bekliyor. Erkenci Kuş 12. yeni bölümü ile 18 Eylül Salı akşamı Star TV ekranında...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem ve Can Aşkı Engelleri Aşabilecek mi?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

ERKENCİ KUŞ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Haberin Devamı

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?