Gazete Vatan Logo

Diplomasinin karanlık yüzü

Belçim Bilgin’in başrolünü Theo James ve Ben Kingsley ile paylaştığı Hollywood yapımı Komplo, bu haftanın en iddialı filmi.

Diplomasinin karanlık yüzü

Ülkemizin başarılı oyuncularından biri olan güzel yıldız Belçim Bilgin’in başrollerini “Uyumsuz” serisi ile yıldızı parlayan Theo James ve Oscar ödüllü Ben Kingsley ile paylaştığı “Komplo” bu hafta vizyonda. Bilgin’in Nashim isimli bir tercümanı canlandırdığı ve Per Fly’ın yönetmenliğini yaptığı filmin konusu ise şöyle; Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışan Michael’ın yeni görevi Oil for Food Programı’na bağış toplamaktır. Michael yardımsever görünen bu kampanyanın altındaki yolsuzlukları fark edince diplomasinin karanlık tarafını keşfetmek zorunda kalacaktır...

Komplo (Gerilim) imdb: 6.1

Y: Per Fly O: Theo James, Ben Kingsley, Belçim Bilgin

Yeni bir hayat kurmak ne kadar zor olabilir?

Aşk-ı Memnu dizisinin Beşir’i Baran Akbulut’un başrolünde olduğu Baba Nerdesin Kayboldum bu hafta vizyonda. Ahmet Karaman’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Kirazcı, Bestemsu Özdemir gibi isimler yer alıyor. Dram türündeki filmde Aşkın, sinema sektöründe hayallerine ulaşamamış, babasının ölümüyle memleketine dönmüştür. Kendisine yeni bir yer arayan Aşkın; ailesi, yakın arkadaşı Ali ve onu değiştirmeyi görev edinen Oya arasında yeni bir hayat kurmaya çalışır.

Haberin Devamı

Baba Nerdesin Kayboldum (Dram)

Y: Ahmet Karaman O: Baran Akbulut, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Kirazcı