Gazete Vatan Logo

Tigana, bırakma nedenini açıkladı: Yaşlanmışım

“Derbi sonrası gözüme uyku girmedi. Yaşlanınca bu tip sonuçlar çekilmez oluyor. Skor beni derinden yaraladı.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, F.Bahçe derbisi sonrasında çok yaşlandığını anladığını söyledi. Şampiyonluk yolunda ağır darbe aldıkları maç günü gece uyuyamadığını belirten Fransız teknik adam, gazetecilerle ayaküstü yaptığı sohbette “Durumum belli. Nasıl olabilir ki? Maçtan sonraki gece gözüme uyku girmedi. Hepimiz hata yapabiliriz. Hep maçı kafamda kurdum. Belki de ilk kez bu kadar çok üzüldüm. Artık yaşlanıyorum bunu derbi sonrası iyice anladım. Çünkü yaşlanınca bu tip sonuçlar hiç çekilmez oluyor. Artık belli bir noktaya gelmiş biri olarak bu ortamı yaşamayı kaldıramam. Bu sonuç beni derinden yaraladı” diyerek siyah-beyazlı kulübe veda edeceğinin mesajını verdi.

BAŞKANA SÖYLEDİ

BU arada Tigana’nın sezon sonu görevi bırakacağını başkan Yıdırım Demirören’e resmen bildirdiği de öğrenildi. Başkan Demirören’le görüşen Tigana’nın “Bir yıllık daha sözleşmeme rağmen sezon sonunda kesin olarak ayrılacağım. Sizden de hiçbir tazminat bedeli istemiyorum. Sizin de böyle bir talepte bulunmayacağınıza inanıyorum. Burada çok yıprandım ve yıpratıldım” dediği öğrenildi. Demirören’in de “Hizmetlerinize teşekkür ediyorum. Ancak bu kararınızı Fortis Türkiye Kupası Finali’nde karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor maçı sonrası açıklayın. Eğer daha önce açıklarsanız tüm konsantremiz bozulur. Bu maç sonrası basın toplantısı düzenleyin ve kararınızı kamuoyuna bildirin” diye konuştuğu ifade edildi.

ÖNCELİK LUCESCU

FRANSIZ hocanın yarın Erciyes’le oynanacak Fortis Türkiye Kupası finali sonrasında sezon sonunda ayrılacağını açıklaması bekleniyor. Yönetimin de şimdiden hoca arayışına başladığı ve önceliği eski antrenörleri Lucescu’ya verdikleri belirtiliyor.

Haberin Devamı