Gazete Vatan Logo

Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı

Bu hafta sonu yine konserlerle dopdolu. Bodrum Chill-Out Festival ile şenlenirken, İstanbul 1968 kuşağının efsanevi sanatçısı Amerikalı Joan Baez’in veda turnesiyle buluşacak.

Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı

Chill-Out (21 Temmuz Bodrum Xuma Yalıkavak)

Chill-Out Festival, bugün Xuma Yalıkavak ev sahipliğinde 4. kez Bodrum’da. Chaim, Eli Light, Iorie, Loewenthal, Luca Musto, Lum, Mimi Love ve daha niceleri sizleri bekliyor. Her yıl 3 ayrı şehre uzanan Chill-Out Festival, bu yıl da 20-21 Temmuz Bodrum buluşmasının yanısıra 11 Ağustos’ta Çeşme’de; 15-16 Eylül’de ise İstanbul’da.

Seninle Başım Dertte

21 Temmuz Küçükçiftlik Park, İstanbul

Popüler müzik tarihimizde çok az sanatçının Selami Şahin kadar büyük bir etkisi vardır. Onlarca klasiğe imza atan Şahin’in eserleri güçlü bir oyuncu kadrosu ile sahneye taşınıyor. Başrollerde Toprak Sağlam, Lider Şahin, gibi isimlerin yer aldığı bu müzikalde bir şarkıcı ve taksi şoförünün aşkı anlatılıyor.

Big Burn

(21-22 Temmuz Suma Beach)

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Big Burn Festival, üç gün üç gece süren kamplı bir elektronik müzik festivali. Beş sahneye yayılan festivalde bu yıl Adam Beyer, Claptone, Dubfire, Seth Troxler, Tale Of Us ve daha nicesi eşliğinde sabahın ilk ışıklarına dek dans edeceksiniz.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu

(21 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro)

Türk pop müziğinin 90’lardan beri en popüler isimlerinden olan Kenan Doğulu, Bodrum’daki müzikseverlerle Antik Tiyatro’da buluşacak. Ailesinden gelen müzik kültürü ve yılların birikimiyle en sevilen parçalarını güzel bir yaz akşamında seslendirecek.

Joan Baez

(22 Temmuz Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, İstanbul)

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı, 1968 kuşağının efsanevi sanatçısı Joan Baez, kariyerinin unutulmaz parçalarıyla hayranlarıyla buluşacak. Aktivist kimliğiyle de bilinen Baez, en son yayınladığı albümü Whistle Down The Wind’den de şarkılar seslendirecek. Yıllara sığmayan bir müzik kariyerine tanıklık etmek için mükemmel bir fırsat.