Gazete Vatan Logo

İstanbul’un eğlence anlayışı değişiyor

Yeditepe, yeni ve bambaşka bir eğlence merkezine daha kavuşuyor. Ünlü organizatör ve yapımcıların bir araya gelerek açacağı mekân İstanbul Arena, 1 Haziran’dan itibaren gececileri müziğe ve eğlenceye doyuracak; 100 geceye 100 şov, 4 yıla 400 şov

ULUSLARARASI organizatör Ahmet San, yapımcılar Elif Dağdeviren, Bülent Helvacı, müzik yapımcısı Cüneyt Ortan ile Refresh The Venue ve Yeni Melek’in sahibi Ahmet Kunt Sağanak’ın ortaklığında eğlenceyi ve keyfi bir arada sunan bir mekân açılıyor; İstanbul Arena... 23 Mayıs gecesi düzenlenecek bir davetle açılacak olan mekânın resmi açılışı, 1 Haziran gecesi gerçekleşecek.

Maslak’ta yer alan İstanbul Arena, dün, Nişantaşı Park Şamdan’da düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Mekânın tanıtım toplantısındaki Ahmet San, 34 yıllık meslek hayatının son 4 yılında hiç bir iş yapmadığını ve 6 ay önce başlayan bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, “Şov endüstrisinin içinde bulunması gereken mekânları bir çatı altında topluyoruz” dedi.

Dünyaca ünlü yıldızlar geliyor
San, sözlerine şöyle devam etti; “Dünyaca ünlü sanatçıları, 100 gün içinde, 100 şovla insanların karşısına getireceğiz. 1 Haziran’dan 10 Eylül’e kadar aralıksız sürecek bu şovların yapılacağı mekânda, insanları huzur içinde eğlendirirken, konser salonundan otoparkına, restoranından fast food’una kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri olanakları yaratacağız’. Müzikseverleri ihya edecek bir güzellik ise mekânda, toplam 100 günün, 55 gününde, Jose Carreras, The Temptations, The Supremes, Pepino di Capri, Julio Iglesias, Toto Cotugno, Alexandro Safina ve Al Bano gibi yabancı sanatçıların sahne alacak olması. San, diğer günlerde ise şimdilik Kenan Doğulu, Ferhat Göçer ve Tarkan gibi yerli sanatçıların sahne alacağını vurguladı. Şu ana kadar 40 milyon dolar yatırım yaptıklarını vurgulayan San, 10 Eylül’den sonra Ramazan ayında programlarına ara vereceklerini ve bilet ücretlerinin 25-250 YTL arasında olacağını söyledi. Tanıtımda ortaklar arasında yer alan Elif Dağdeviren ise “2010 yılına doğru Avrupa’nın kültür başkenti konseptine hazırlanan İstanbul’da eğlence sektöründe uluslararası bir marka yaratmaya çalışıyoruz. Burada kuşaklar arası buluşmayı sağlayacağız” dedi.

Haberin Devamı