Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

03 Ocak Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı neşe dolu keyifli bir program ile başlangıç yapıyor. Çocukların komedi dolu konuşmaları karşısında yarışmaya çalışan yarışmacılar, heyecan dolu anlar yaşıyor. Sabaha erken başlıyorsanız Evrim Akın’ın sunduğu bu programı seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komik anlar yaşatan programın tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Komik ve eğlenceli skeçler karşısında hem gülmelere doyamayacak hem de akşamınızı daha renkli bir atmosfere dönüştüreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümünü seyrederek başlayabilirsiniz. Evrim Akın’ın renkli sunumu ile tüm sevenlerini ekranları başına çeken programı çocuklarınızla birlikte izleyebilirsiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah klasiği haline gelen dopdolu bir program sizlerle olacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen yayında; sağlık, yaşam, ekonomi, diyet, spor ve beslenme gibi pek çok konulara dair bilgiler edinebileceksiniz. Ayrıca değerli uzman hekimlerin anlatımı ile sağlıklı yaşama dair doğru önerilere ulaşabileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlarınızda olacak. Ana yemeğinden, ara sıcağına , tatlısından ekmeğine kadar gündelik öğünlerin tüm lezzet tariflerine rastlayabileceksiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı eğlence dolu programı izleyebileceksiniz. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan gelinler; çeyiz, dekorasyon, kına gecesi ve düğün gibi farklı kulvarlarda yorumlanarak puana tabi tutuluyor. Hafta içi son gün haftanın kazanan yarışmacısı belirleniyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel ve keyif dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz. Ardından saat 18:45’de “Show Haber” adlı ana haber bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Gündemi merkeze alan bültenden hem dünyada gelişen olaylardan hem de anlık gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli program akşamınızı neşelendiriyor. Hemen ardından 00:15’de gündem ötesi gelişmeleri ele alan “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı başlıyor. Yaşanmış hayret edici pek çok acıklı olaya, bu canlı yayından öğrenebileceksiniz. 01:15’de”Çukur” adlı sürükleyici dizinin tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz. Daha sonra 03:30’da “Yeni Gelin”, 05:30’da ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza gelecek.