Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

3 Ocak Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 07:00’da muhteşem dizi “6 Mantı” ile ekranlara merhaba diyecek. Sevilen fenomen dizi ile hafta içi her gün aynı saatte sabahınızı renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Tarihin soyut anlatımlarını somut dilde ekranlara yansıtan bu muhteşem dizi ile çarşamba akşamınız yine sıra dışı ve heyecan dolu geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalın!

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 03 Ocak Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “6 Mantı” adlı dizi ile eğlence dolu dizi keyfine hazır olun. Hafta içi her gün aynı saatte yayına giren diziyi, sabah kahvaltı saatlerinizde seyredebilirsiniz. Ardından saat 07:35’de “Böyle Bitmesin” adlı diğer sevilen favori dizi ile karşılaşacaksınız. Dizi keyfini devam ettirmek isterseniz bu mükemmel yapımı sakın kaçırmayın. 09:50’de “1’de Bugün” adlı ana haber bülteni yayın akışındaki yerini alacak. Haber dünyasına ait sıcak gelişmeleriyle ekranları dolduran bültende yine pek çok konu ele alınıyor. Sabahın erken saatlerinde gündeme dair tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısındayken öğrenebilme şansı elde edeceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Beni Böyle Sev” adlı sevilen aşk temalı dizinin nostalji dolu kesitlerini izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Aşkın masum, heyecan dolu, kıskanç ve cesur yanlarını bu diziyi izlerken daha ince anlayabileceksiniz. 12:45’de “Halit Yerebekan’la Doktor Geldi” adlı sağlıklı yaşama ait tüyolar sunan renkli program başlıyor. Değerli uzman hekimlerin katılımı ile pek çok bilgi paylaşımın yapıldığı bu yayından sağlıklı hayata dair farklı bilgiler edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Kısa özet formatında ele alınan haberlerden genel hatlarıyla gündemi öğrenme olanağı yakalayabilirsiniz. 14:40’da “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı günümüz evliliklerini sahneleştiren güncel yaşam programı ekranlara gelecek. Seyrederken evliliklerin tüm gerçek yüzünü anlayabileceksiniz. Sürükleyici anlar vaat eden programı, hafta içi her gün aynı saatte TRT 1 ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

16:30’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil olacak. 18:55’de “Hava Durumu” ekranlarda olacak. Farklı illerin haftalık hava durumunu bu yayından öğrenebilirsiniz. 19:00’da “Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri yayın akışına yansıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi farklı kulvarlardaki güncel gelişmelerin hepsini TRT 1 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yeni bölümü sevenlerini kucaklayacak. Her kesitinde tarihi olayları gün yüzüne çıkaran diziye yine bayılacak ve gözlerinizi ekranların karşısından ayıramayacaksınız.

Haberin Devamı

22:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı yaşamsal olayların ötesindeki hikayeleri gözler önüne seren programla karşı karşıya kalacaksınız. 00:30’da “Yalaza” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleriyle buluşacak. 02:40’da “6 Mantı” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 03:40’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin, 05:05’de ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programının tekrarları yayına dahil oluyor.