Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 25. bölümde Muzaffer'e büyük tehdit!

Kanatsız Kuşlar 25. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölümde ortalık karışıyor. Kanatsız Kuşlar bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Kanatsız Kuşlar 25. bölümde Muzaffer'e büyük tehdit!

Kanatsız Kuşlar 25. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Kanatsız Kuşlar 25. bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR 25. BÖLÜM FRAGMANI

Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştır. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açacak gibi görünmektedir. Almanya'daki dedesinin görevlendirdiği bir avukat, büyük bir tehdit oluşturur.

Nefise'nin her şeyi göze alarak yaptığı hamle Mert'i kurtarabilecek midir? Boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzafer'in içindeki buzları eritecek gibidir.

Kemal, kızının oyununu bozmuş, Emre'ye daha fazla güvenmeye başlamıştır. Kemal'in desteğini alan Emre, bilmediği öz babası Muzaffer'in karşısına dikilir.

Onur'un yaşadıkları yüzünden hayata bakışı değişen Zeynep'e bir sürprizi vardır. Yeniden umutlanıp yaşama bağlanması için hazırladığı bu sürpriz Zeynep'i çok şaşırtır.

Haberin Devamı

Ancak her ikisi de onları şoka sokacak daha büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğundan habersizdirler.