Gazete Vatan Logo

Meryem 19. yeni bölümde Savaş tüm gerçekleri öğreniyor!

Meryem 19. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem'de Savaş Oktay ile ilgili tüm gerçekleri öğreniyor ve onu öldürmeye çalışıyor. Peki Meryem dizisinde bundan sonra neler yaşanacak? İşte detaylar...

Meryem 19. yeni bölümde Savaş tüm gerçekleri öğreniyor!

Meryem dizisi Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Meryem, Oktay ile ilgili tüm gerçekleri hem komiser Burcu'ya hem de Savaş'a anlatıyor. Savaş çılgına dönüyor. Meryem bu akşam izlenebilecek.

MERYEM 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Meryem'in itirafı sonrası, Savaş intikam için Oktay'ın peşine düşüyor!

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.

Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.
MERYEM 18. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Savaş, Oktay’ın zaten sırları olduğundan emindir; fakat Meryem’e karşı hislerinin olduğunu fark etmesiyle kafasındaki sorular yön değiştirmiştir. Savaş, gerçekleri öğrenmeye karar verir. Bunca zaman Burcu’nun peşinden sabırla koşan Güçlü artık neyi beklediğini öğrenmek istemektedir. Burcu’nun karanlık geçmişi ise peşini bırakmamaktadır.
Meryem, Savaş’a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Oktay’ın ise tek istediği Meryem’dir ve onun için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Meryem, sırrını açıkladığı bir itiraf videosu çeker. Meryem’in itiraf videosu tüm dengeleri değiştirmek üzeredir.

Haberin Devamı