Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

10 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu program ile ekranlara merhaba diyor. Komedinin, kahkahanın ve eğlencenin doruklarına çıkaran eğlenceli programı sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı box yarışması ile kanalın ritmi tutulacak. Mücadelenin ve kıyasıya devam eden sürükleyici anların peş peşe eklendiği yarışma programını ekranlarınız karşısında seyrederken heyecanınız artacak. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

Sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli komik program ile yayın akışı başlıyor. Programın bitiminden sonra 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlara geliyor. Sağlıklı yaşama dair pek çok konunun ve hastalığın ele alındığı program sayesinde bilmediklerinizi öğrenecek ve bilgilendirici bir yayın keyfi sürebileceksiniz. 08:00’da “Oynat Bakalım” adlı kısa video programı yayına gelecek. Dünyanın farklı bölgelerinden atılan kısa videoları bir araya toplayan programı seyrederken kahkahalı anlar yaşamanız kaçınılmaz!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazine dair gelişmelerin ele alındığı yaşam programı sevenleri ile buluşacak. Magazin dünyasının kapıları aralanarak en güncel gelişmeler ekranlarınıza getirilecek. 12:30’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı başlayacak. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla devam ettirilen programda bu haftanın kazananı beli oluyor. Nefes kesen heyecanlı dakikaların yaşanacağı yeni bölüm ile yemekteyiz sizlerle…
Saatler 15:15’e geldiğinde “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programını seyredebileceksiniz. Dünyanın farklı yerlerinde gelişen acıklı hayat hikayelerine ait konular masaya yatırılacak. Faili meşhul cinayetler ve kayıp dosyaları gibi daha pek çok gizemli kalmış konunun ardına düşülüyor. Güçlü muhabir kadrosu ile çözülmeyi beklenen tüm saklı kalmış konular gerçeklerle buluşturulacak.
20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı can yayın programı ile adeta nefesler tutulacak. Kıyasıya devam eden box mücadelesi karşısında kilitli kalacaksınız. Gece kuşağında ise sabah ve gün ortası başlayan favori programların tekrarları ile yayın akışı devam edecek.
İlk olarak saat 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Eğer gündüz kuşağında seyretmeyi unuttuysanız ekranlarınız karşında olun. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkıyor. Kayıplardan cinayetlere kadar su yüzüne çıkmayı bekleyen tüm gelişmeler ekranlarınızda olacak. 04:45’de “Oynat Bakalım”, 05:45’de ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı tekrar bölümleri ile gece eğlencenize eğlence katacak.

Haberin Devamı