Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

10 Kasım Cuma günü ATV, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ekranlarda yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan uzun bir haber skalası ile karşı karşıya kalacaksınız. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi ekranlarınız başındayken öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sıcak İç Anadolu dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Yer yer güldüren bazen hüzünlendiren bir bölüm yine karşınızda. Yeni bölüme dair gelişmeleri merak ediyorsanız sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

Sabah “Kahvaltı Haberleri” ile başlayan yayın akışı ardından 08:30’da başlayan “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı cuma gününe özel yayınlanan program ile devam edecek. Dini anlamda en merak edilen sorular detaylı olarak cevabını buluyor. Seyrederken bilmediklerinizi öğrenebilir, öğrenmek istediklerinizi isterseniz soru olarak programa iletebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Farklı hayat hikayelerinin kalbine dokunan ve onların bu belirsizlerini netleştirmeye çalışan programı seyrederken çoğu zaman heyecanlanacak ve hüzün dolu anlar yaşayacaksınız.
13:00’da “ATV Gün Ortası” haber bülteni dünya üzerinde gelişen en sıcak ve son dakika haberlerini ekranlara getirecek. Gündemi genel hatları ile takip etmek isterseniz gün ortası haberlerini seyredebilirsiniz. 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı komedi ve hüzün karmaşası olan aşk dizisi karşınıza çıkıyor. Güzel ve sıcak dizinin tekrar bölümü gününüzü renklendirebilirsiniz.
16:00’da “Esra Erol’la” adlı eğlenceli evlilik programı yayına başlıyor. Eğlencenin ve kıran kırana devam eden bazı olayların eş zamanlı ele alındığı programda birbirine talip olan çiftlerin heyecan dolu anlarına da tanıklık edebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” akşam kuşağına giriş yapacak. Gündemin en çarpıcı başlıkları ile zenginleştirilen güncel haber bülteni sizleri bekliyor.
Saatler 20:00’ı gösterdiğinde “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin nefes kesen yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Konakta yaşananlar neler? Mavi’nin Ali’nin kendini aldattığını düşünerek terk etmesi hem Ali’yi hem de konak halkını yıpratacaktır… Birbirinden sürükleyici anlarla devam eden güzel bir bölüm ekranlarınızda…
00:15’de “Son Durak” adlı gündem ötesi olayların ele alındığı yaşam programı ekranlarda yerini alıyor. Programın bitiminden hemen sonra 01:20’de “Kanatsız Kuşlar” adlı yerli dizinin tekrarı yayın akışına geçiyor. 04:00’da “Benim Annem Bir Melek” dizisi, 04:50’de ise “Cennetin Gözyaşları” adlı dizi tekrar bölümü ile bir kez daha sevenlerinin karşısında olacak.

Haberin Devamı